24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξύλο και χημικά μέρα μεσημέρι στην Ερμού – Επισκέπτες και τουρίστες έτρεχαν να κρυφτούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Επεισόδια με ξύλο χημικά και συλλήψεις έγιναν μεσημέρι Κυριακής (1/9) στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας όπου βρίσκονται εκατοντάδες επισκέπτες και τουρίστες.

Όλα ξεκίνησαν από την συγκέντρωση που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν τα μέλη του κινήματος «Συντακτική Εθνοσυνέλευση – Άμεση Δημοκρατία» παρότι είχε ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ. πως η πραγματοποίηση της εν λόγω συνάθροισης απαγορεύεται με απόφαση του διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών.

Αποτέλεσμα ήταν μετά από το κυνηγητό πέριξ της πλατείας Συντάγματος όπου τα μέλη της οργάνωσης άρχισαν να καταφθάνουν κατα μόνας και σε ομάδες από διάφορα σημεία , να απωθηθούν προς την αρχή της οδού Ερμού όπου λίγο αργότερα διαδραματίστηκαν τα επεισόδια.

Έκπληκτοι επισκέπτες και τουρίστες έβλεπαν να πέφτουν χημικά με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική ενώ κάποια καταστήματα που λειτουργούν και τις Κυριακές κατέβασαν γρήγορα ρολά με τον κόσμο που ήταν μέσα να φεύγει τρέχοντας.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που δημιουργήθηκε με τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης ήταν ότι οι τουρίστες σαστισμένοι με τα όσα έβλεπαν έχοντας βγει για μία συνηθισμένη χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να φεύγουν και να καταγράφουν έκπληκτοι τα επεισόδια με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Είναι πάντως άξιο απορίας πώς ενώ οι συγκεντρωθέντες είχαν βρεθεί αρχικά στην πλατεία Συντάγματος και οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν εκεί να τους απωθήσουν (αφού η συγκεκριμένη διαδήλωση είχε απαγορευτεί) κατάφεραν να περάσουν στην πολυσύχναστη Ερμού ενώ επίσης έγινε ρίψη χημικών σε περιοχή που θα μπορούσε να κινδυνεύσει κόσμος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό