24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεχωριστή κίνηση από τον Παναθηναϊκό – Μοιράζει μπλουζάκια για την μεγάλη ρεβάνς κόντρα στην Λανς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση μιας και θέλει να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση, και το 2-1 της Γαλλίας κόντρα στην Λανς για να πάρει την πρόκριση και να προχωρήσει στο Conference League.

Οι πράσινοι με γκολ του Ιωαννίδη κατάφεραν να ξανά μπουν στο παιχνίδι της πρόκρισης, και παρότι η Γαλλική ομάδα έχει το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια πίστη για την πρόκριση, η οποία θα γίνει φυσικά με τον κόσμο στο πλευρό του, όπου αναμένεται να δώσει βροντερό παρών.

Με μια ανάρτησή της η αθηναϊκή ομάδα γνωστοποίησε προς τος φιλάθλους ότι θα μοιράσει δωρεάν μπλουζάκια με σύνθημα νίκης σε όσους βρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι, προσθέτοντας έτσι ένα ακόμη περισσότερο πανηγυρικό τόνο στις εξέδρες δείχνοντας την σημαντικότητα του παιχνιδιού.

instagram

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός είχε αναρτήσει και ένα με πρωταγωνιστές τους Ντραγκόφσκι και Μπακασέτα. “Σε αυτήν την μάχη σε θέλουμε δίπλα μας! Έλα στο ΟΑΚΑ να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Μαζί για την πρόκριση ! Κλείσε τώρα την θέση σου”, ήταν το μήνυμα της πράσινης ΠΑΕ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό