18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξεχωρίσαμε κάποια από τα πλέον εκθαμβωτικά looks- η Dior ballgown του 1949

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζονται οι θεαματικές couture εμφανίσεις στο σινε- φεστιβάλ των Καννών και αναμφίβολα κάποιες έχουν ξεχωρίσει.

Aφορμές όχι μόνο κινηματογραφικές προβολές αλλά και παράλληλα gala μεγάλης επισημότητας. Super trends οι μακριές και «τεατράλε» μπέρτες και «ουρές», τα «σουρωτά» και ντραπέ στοιχεία, τα φτερά, η λάμψη και τα sexy ανοίγματα. Οι συνήθως πιο elegant ντίβες Κέιτ Μπλάνσετ και Τζούλιαν Μουρ εμπιστεύθηκαν φέτος τον οίκο Louis Vuitton με την αβάν γκαρντ και φουτουριστική ματιά, η Κάρλα Μπρούνι φόρεσε μίνι αλλά η επιδερμίδα της «πρόδωσε» την ηλικία της, ενώ η Νάταλι Πόρτμαν επιμένει στον Dior των πριγκιπικών πατρόν.

To πολύκροτο φόρεμα του 1949

Μάλιστα, το εμβληματικό φόρεμα που σχεδίασε ο ίδιος ο μετρ Christian Dior το 1949 έκανε αίσθηση! Το περασμένο σαββατόβραδο, πριν από την προβολή της ταινίας «May December», η μικροσκοπική star θύμισε την ιστορική δημιουργία «Juno» της θρυλικής χειμερινής collection του couturier. Τη συγκροτεί ένα στράπλες κεντημένο τοπ σε λευκό και μια φαρδιά φούστα με μεγάλες «καπέτες» (έτσι ώστε από μακριά να παραπέμπει σε ανάποδα πέταλα άνθους ή σε αρχαικά φτερά). Διακοσμημένες με λευκά και μπλε κρύσταλλα μαγνήτισαν τα βλέμματα δικαιωματικά και δυσκόλεψαν την ηθοποιό να ανέβει τις σκάλες. Mιλάμε για ρούχο- έργο τέχνης που έχει εκτεθεί στο Metropolitan Museum of Art  της Νέας Υόρκης. Στο διαδίκτυο αναφέρεται ως έμπνευση η μυθολογική Ηρα και το πτηνό της. 

Όμως και νωρίτερα η Πόρτμαν φόρεσε Dior τουαλέτα, επιλέγοντας αστραφτερό φόρεμα με «ντεγκραντέ» εφέ από το φθινόπωρο του 2017.  Στο λαιμό είχε περιδέραιο Chopard με καρδιές από μπλε ζαφείρια.  Είναι ορκισμένη οπαδός της βιώσιμης μόδας και φανατική φιλόζωη.

Δείτε στιγμιότυπα, το αγέραστο super model Ναόμι Κάμπελ ωραιότερη από ποτέ και η επανεμφάνιση του ζεύγους Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ πολυσυζητήθηκαν όσο και η ερωτευμένη Ντούα Λίπα.

Mισέλ Γεό με Balenciaga

Iζαμπέλ Yπέρ με Balenciaga

Tζίτζι Χαντίντ με Zac Posen

Ναόμι Κάμπελ με Chanel

Kέιτ Μπλάνσετ με Louis Vuitton

Kέιτ Μπλάνσετ με Louis Vuitton

Tζουλιάν Μουρ με Louis Vuitton

Ρόζι Χάντιγκτον με Saint Laurent και κοσμήματα Bulgari

Μπρι Λάρσον με Chanel

Αντριάνα Λίμα με Tamara Ralph

Σάλμα Χάγιεκ με Alexander Mc Queen

Nτούα Λίπα με Celine

Σαμπρίνα Ελμπα με Elie Saab

Φρίντα Πίντο με Jenny Pakham

Iζαμπέλ Γκουλάρτ με LaQuan Smith

Iρίνα Σάικ με Elie Saab

Nαόμι Κάμπελ με Valentino

Nαόμι Κάμπελ με Tamara Ralph

Κάρλα Μπρούνι με Saint Laurent

Κάρλα Μπρούνι με Valentino και κοσμήματα Chopard

Kάρλα Μπρούνι με Celine

Aλίσια Βικάντερ με Louis Vuitton

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό