24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεσπά ο Πολάκης μετά την επιστροφή του: «Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση της επιστροφής του Παύλου Πολάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο να σπεύδει να «ταράξει τα νερά» με τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επαναφορά του.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης (3/9) έγινε γνωστό πως επανεντάσσεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης.

Σχετική επιστολή απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς στην οποία αναφέρεται ότι ο κ. Πολάκης επανεντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης, ο βουλευτής Χανίων προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις όπου άφησε αιχμές κατά… πάντων, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν» και ότι «είμαι, ήμουν και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης ανέφερε:

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και ο λαός δεν διέγραψε το σκηνικό που ήταν στημένο.

Κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο. Η επιστροφή μου είναι τυπική γιατί δεν έφυγα ποτέ, δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει με το πολιτικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη να υπάρξει ισχυρή δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση με προγραμματικό ρόλο που θα ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ό,τι έχω πει ισχύει όπως τα έχω πει: τα υπόλοιπα θα τα πούμε αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή. Είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην ΚΕ

Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με εντάσσει ξανά ο Νίκος Παππάς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό