21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεσπά ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ για το Champions League: «Δεν είμαστε ανόητοι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στην αθλητική καθημερινότητα και μάλιστα με νέο φορμάτ το οποίο υπόσχεται την αύξηση της δράσης, των συγκινήσεων και του θεάματος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκει θετικούς τους πρωταγωνιστές.

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του ως προς το νέο μοντέλο του UEFA Champions League, κάνοντας λόγο για λάθος μεταχείριση προς του ποδοσφαιριστές, καθώς αυξάνονται τα παιχνίδια, άρα και οι υποχρεώσεις και η κόπωση των αθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και κάποια χρόνια οι ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει την αγανάκτησή τους για το ότι δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν η γνώμη τους όσον αφορά την υγεία και την ακεραιότητά τους απέναντι στην αύξηση των αγώνων.

«Κάποιες φορές, κανείς δεν ρωτάει τη γνώμη των ποδοσφαιριστών για το τι πιστεύουν»

«Για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι καλό να παίζουμε με τους καλύτερους της Ευρώπης. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να προσθέτεις παιχνίδια σε ένα όχι τόσο επιβαρυμένο πρόγραμμα… Ειρωνεύομαι αυτή τη στιγμή… Κάποιες φορές, κανείς δεν ρωτάει τη γνώμη των ποδοσφαιριστών για το τι πιστεύουν. Ίσως η γνώμη μας να μην μετράει και πολύ. Όλοι γνωρίζουν ωστόσο τι πιστεύουμε.

Χρειάζεται να καθίσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι και να ακουστούν όλες οι απόψεις. Δεν είμαστε ανόητοι. Γνωρίζουμε πως ο κόσμος θέλει περισσότερα παιχνίδια. Πρέπει ωστόσο να καθίσουμε όλοι και να συζητήσουμε για το καλεντάρι, να ακουστούν όλες οι απόψεις και αυτές των ποδοσφαιριστών», ήταν αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο Άλισον πριν το παιχνίδι πρεμιέρας με την Μίλαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό