24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεσπά η Δεβετζή για το διαζύγιό της: «Ήμουν το ταμείο της οικογένειας, εγώ πλήρωνα για όλα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δεβετζή βρισκόταν στο απόγειο της δόξας της. Ήταν μια αθλήτρια με τεράστιες διακρίσεις, που τη θαύμαζαν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κι όμως δεν ήταν ευτυχισμένη, καθώς ήταν εγκλωβισμένη σε έναν δυστυχισμένο γάμο. 

Η ασημένια ολυμπιονίκης του 2004 στο τριπλούν μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για το διαζύγιό της, ενώ αποκάλυψε ότι ένα γράμμα του πατέρα της (ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή), της έδωσε τη δύναμη να βάλει τέλος στον γάμο της. 

Η Δεβετζή με τον πρώην συζύγό της / Eurokinissi

Στην ερώτηση για το πώς αποφάσισε να προχωρήσει στο διαζύγιο, η Δεβετζή απάντησε: «Είναι μεγάλη ιστορία. Αυτή τη δύναμη την πήρα από τον πατέρα μου, ο οποίος έβλεπε τα στραβά εκείνου του γάμου, αλλά εγώ όχι. Κάποια στιγμή μού έστειλε ένα γράμμα -το έχω φυλάξει, ο πατέρας μου πλέον δεν ζει- και τότε κατάλαβα πόσο δίκιο είχε. Αν κι είχα αποφασίσει να φύγω από εκείνον τον γάμο, το γράμμα του πατέρα μου με κινητοποίησε να πάρω την απόφαση πιο γρήγορα. Τον τελευταίο καιρό πριν το διαζύγιο είχαμε πολλές συγκρούσεις με τον πρώην μου. Γιατί ουσιαστικά εγώ ήμουν το ταμείο της οικογένειας, εγώ τα πλήρωνα όλα. Ο πατέρας μου βρήκε έναν έξυπνο τρόπο και μέσω του γράμματος μου άνοιξε τα μάτια να δω καθαρά πώς είχαν τα πράγματα».

Όσο για το αν -μετά το τέλος του γάμου της- έγινε πιο επιφυλακτική με τους άνδρες, η σπουδαία αθλήτρια ανέφερε: «Όχι, καθόλου. Έχω να σου πω ότι είμαι πολύ των σχέσεων. Δεν μου αρέσουν οι εφήμερες καταστάσεις. Κι είμαι πάντα πιστή, αλλά θέλω ειλικρίνεια κι αλήθεια από τον άλλον».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό