24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεσήκωσε η Λόπεζ το Τορόντο με σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα – Media σε Άφλεκ: «Δες τι έχασες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα τα βλέμματα μαγνήτισε η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έφτασε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο με ένα σούπερ αποκαλυπτικό μεταλλικό φόρεμα για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Unstoppable».

Η 55χρονη με το φόρεμα που επέλεξε έδειξε στο κοινό τις καμπύλες της οι οποίες καλύπτονταν ελαφρώς από μεγάλους μαύρους φιόγκους. Συνδύασε δε την σούπερ σέξι εμφάνισή της με ασημένιες γόβες καθώς περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί.

Την ίδια ώρα, τα media πήραν φωτιά για την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ με καυστικά σχόλια του ύφους: «Κοίτα τί έχασες»- αν και μεταξύ μας δεν νομίζουμε πως δεν το ξέρει, μάλλον όμως δεν τον νοιάζει.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ τον περασμένο μήνα.

Ο ηθοποιός παρόλο που έχει κάνει την παραγωγή της ταινίας δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της. Τις ίδιες ώρες ο Άφλεκ βρισκόταν στο Λος Άντζελες.

Χωρίς τον Ben αλλά με τον Matt

Ωστόσο, η Jennifer Lopez πάντως, δεν ήταν μόνη της στο Φεστιβάλ, αφού μπορεί να έλειπε ο Affleck, ο κολλητός του φίλος όμως, Matt Damon -και συμπαραγωγός του «Unstoppable»- έδωσε το παρών με αφορμή την ταινία.

Ο ηθοποιός έδειχνε πολύ γοητευτικός με το γκρι κοστούμι με τα μαύρα κουμπιά που επέλεξε, ενώ δίπλα του ήταν η σύζυγός του, Luciana Barroso, την οποία κρατούσε από το χέρι. Ο Damon και η Lopez έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και μάλιστα πόζαραν μαζί στο χαλί με το υπόλοιπο καστ.

Ο Jennifer Lopez φέρεται να ήταν ιδιαίτερα «ενθουσιασμένη» που πήγαινε στο Τορόντο για την προώθηση της ταινίας με μια πηγή να λέει στην Daily Mail ότι «το Unstoppable σημαίνει πολλά για εκείνη και θέλει να το στηρίξει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό