24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκινούν επαφές με Nova και Cosmote οι Big -4 και ο Απόλλων Σμύρνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Με απόφαση που έλαβε τη Μεγάλη Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο της Super League, θα συστηθεί ειδική επιτροπή που θα ξεκινήσει επαφές για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση με τη Nova και την Cosmote και η οποία θ΄ αποτελείται από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνεταιρισμού:

«Το Δ.Σ. εξέφρασε τη βούληση να προχωρήσει στη δημιουργία κεντρικού φορέα διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, με τη ρητή επιφύλαξη υφιστάμενων συμβατικών υποχρεώσεων συγκεκριμένων ομάδων. Επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός  και ΠΑΟΚ θα εκκινήσει διαπραγματεύσεις για την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων με όλους τους διαθέσιμους παρόχους, για όλες τις μορφές συναφών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η συνεργασία με την εταιρεία VEO Technologies ApS για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού για την τεχνική υποστήριξη (technical filming) προπονήσεων και αγώνων των ομάδων υποδομών. Η χρηματοδότηση της απόκτησης του εξοπλισμού θα υλοποιηθεί από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό