19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκινά την Παρασκευή η «30η Athens International Sailing Week 2021»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, σε συνεργασία με έξι Ναυτικούς Ομίλους, διοργανώνει από τις 4 έως τις 14 Νοεμβρίου στο Σαρωνικό Κόλπο την «30η Athens International Sailing Week 2021».

Ο αγώνας (παλιότερα γνωστός ως Eurolymp) θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη εξ αυτών (4-7/11) θα γίνουν οι διεθνείς κατηγορίες Οπτιμιστ (Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου), 420 και Waszp (Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας), Λέιζερ 4,7 (Ν.Ο. Καλαμακίου), Techno 293 και Plus (Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης) και Lightning (Ν.Α.Ο. Βούλας).

Το διάστημα 9-14/11 θα ακοουθήσουν οι Ολυμπιακές κατηγορίες –παλιές και νέες- που ταυτόχρονα θα είναι και Πανελλήνια Πρωταθλήματα, από τα οποία θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες.

Ο Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου θα διοργανώσει τα 470 mixed, τα Nacra 17 και τα 49er ανδρών-γυναικών, ο Ν.Α.Ο. Βούλας τα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ και ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης τα IQFOIL ανδρών και γυναικών.

Στον Ν.Ο.Ε., τέλος, θα γίνουν οι ιστιοδρομίες των ΦΙΝΝ και των ΑμεΑ, δηλαδή τα 2,4 mr και τα Hansa 303 και 2,3.

Η πρώτη κούρσα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή και μέχρι τότε θα δηλώνονται οι συμμετοχές. Από το εξωτερικό έχουν ήδη δηλωθεί σκάφη από Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μάλτα, Ιταλία και Κύπρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό