19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε να μετατρέπει όλα τα s σε Reels

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Meta παίζει τα ρέστα της για την ενίσχυση των Reels, της λειτουργίας του Instagram που ουσιαστικά αποτελεί αντιγραφή του μοντέλου του TikTok, ξεκινώντας δοκιμές για αυτόματη μετατροπή όλων των αναρτήσεων σε Reels προκειμένου να αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο κοινό τόσο στο Instagram, όσο και στο Facebook.

Η είδηση ήρθε στη δημοσιότητα από τον Matt Navarra και μετά από λίγες ώρες έφτασε η επίσημη τοποθέτηση εκπροσώπου της Meta στην ιστοσελίδα TechCrunch, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

Ξεκινήσαμε τις δοκιμές αυτής της λειτουργίας στο πλαίσιο των ενεργειών μας να απλοποιήσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία παρακολούθησης στο Instagram.

Από το screenshot που δημοσίευσε ο Matt Navarra βλέπουμε το μήνυμα ότι τα posts εμφανίζονται πλέον ως Reels, με τους δημιουργούς περιεχομένου να μπορούν να προσθέσουν εφέ, μουσική και να πραγματοποιούν remixes με άλλα Reels.

Αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε σε δοκιμαστικό στάδιο και γι’ αυτό δεν έχουν διευκρινιστεί κάποιοι σημαντικοί παράγοντες, όπως αυτός της χρονικής διάρκειας, καθώς το Instagram προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να δημοσιεύουν s έως 10 λεπτών ή έως 60 λεπτών αν οι λογαριασμοί τους είναι πιστοποιημένοι.

Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, η δήλωση του επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, ο οποίος πριν από έναν περίπου χρόνο είχε τονίσει πως δεν πρόκειται πλέον για μια απλή εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών, αλλά το βάρος έχει πέσει περισσότερο στο , στους δημιουργούς περιεχομένου, στο shopping και στα μηνύματα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό