23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β’ συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα (8/8) στο Κορωπί για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός Β’ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν το πρωί της Δευτέρας (8/8), με τους παίκτες να συγκεντρώνονται στο Κορωπί, όπου συνάντησαν τον Γιάσμινκο Βέλιτς και τους συνεργάτες.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι Πράσινοι περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις στο Γεώργιος Καλαφάτης, καθημερινά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα, σε πρώτη φάση, έχει αποφασιστεί να δοθούν και έξι φιλικά παιχνίδια στην διάρκεια της προετοιμασίας η οποία θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Β’, πλην του Βέλιτς, είναι και οι Ράικο Γιάνγιανιν-Αρλέσιο Κοέλιο, που θα αποτελέσουν τους βοηθούς του. Ενώ στο προπονητικό τιμ προστέθηκε και ο αναλυτής Νούνο Βιέιρα.

Το “τριφύλλι” έχει ενισχυθεί επίσης, με ακόμα μία μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον 23χρονο μπακ από την Επισκοπή, Βλάση Ανδρικόπουλο, για έναν χρόνο, που αποτέλεσε επιλογή του Βέλιτς.

Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές και αναμένεται να κάνει κίνηση για ακόμα 3-4 παίκτες.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα όπως οι Ηλίας Ηλιάδης, Χρήστος Κρυπαράκος και Λεάντρο Φρόκου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό