20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε η παραγωγή του Ineos Grenadier

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ineos Automotive ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά τη μαζική παραγωγής του Grenadier, στο εργοστάσιο της και πρώην της Smart στο Hambach, της Γερμανίας. Η βρετανική εταιρία αναφέρει ότι τα προβλήματα της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού συνεχίζουν να περιορίζουν την παραγωγή, αλλά οι παραδόσεις στους πελάτες της αναμένεται να αρχίσουν από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο εμπορικός διευθυντής της Ineos Automotive, Mark Tennant, δήλωσε σχετικά:
Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τότε που ξεκίνησε το project το 2017 και αυτή είναι μια στιγμή ορόσημο για την Ineos Automotive ως κατασκευαστής οχημάτων. Το να φτάσουμε σε αυτό το σημείο είναι απόδειξη της ανθεκτικότητας και της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της ομάδας της Ineos Automotive, των συνεργατών και των προμηθευτών μας -για το οποίο τους ευχαριστούμε όλους, καθώς τώρα ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις πρώτες μας παραδόσεις στους πελάτες.

Η αναβίωση του κλασικού Defender χρησιμοποιεί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της BMW, που είναι τοποθετημένοι στον διαμήκη άξονα. Ανάμεσα τους ένας 3,0-λιτρος εξακύλινδρος της BMW που συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Οι κινητήρες συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης που στέλνει περισσότερη ροπή στον πίσω άξονα.

Το Grenadier έχει ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 κιλών και πωλείται στις αγορές της Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Αφρικής, της Ασίας και της Αυστραλίας. Τέλος, το φιλόδοξο σχέδιο της Ineos αναφέρει ότι οι πωλήσεις του Grenadier θα κυμαίνονται μεταξύ 25.000 και 35.000 μονάδων ετησίως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό