14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησαν οι δοκιμές εμφάνισης των Reels σε full-screen

Ειδήσεις Ελλάδα

Ασταμάτητες οι ενέργειες της ομάδας ανάπτυξης του Instagram προκειμένου να αντικρούσει την «επίθεση» του TikTok, καθώς ξεκίνησαν οι δοκιμές της εμφάνισης των Reels σε full-screen mode για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης.

Η κίνηση αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία από τη στιγμή που στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου για τη Meta έγινε γνωστό πως οι χρήστες ξοδεύουν πλέον περισσότερο από το 20% του συνολικού χρόνου παραμονής στο Instagram παρακολουθώντας τα Reels, ενώ παράλληλα στο Facebook η παρακολούθηση s έχει ξεπεράσει το 50% του χρόνου των χρηστών.

Από τις δοκιμές αναφέρεται πως τα full-screen Reels θα κρύβουν εντελώς την μπάρα των Stories, η οποία θα εμφανίζεται εάν ο χρήστης σύρει το δάκτυλο του προς τα κάτω, αλλά παραμένει εμφανής η κάτω μπάρα πλοήγησης με τις ενότητες Discovery, Reels, Shopping και Profile, όπως και η επάνω μπάρα για γρήγορη πρόσβαση στην δημιουργία νέου post, την παρακολούθηση των likes και τα DMs.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι για την ώρα τα έσοδα του Instagram από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται μεταξύ των Stories είναι πολύ περισσότερα σε σύγκριση με αυτές των Reels. Αυτό ενδέχεται να αλλάξει μέσα στους επόμενους μήνες, όταν και θα ενεργοποιηθούν περισσότεροι τρόποι διαφήμισης – προώθησης μέσω των Reels.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα λανσαριστούν τα full-screen Reels σε όλο τον κόσμο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό