12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησαν οι δοκιμές για τη gaming υπηρεσία της στην Πολωνία!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από μερικές εβδομάδες η Netflix επιβεβαίωσε ότι θα προσθέσει games στην υπηρεσία της, τα οποία θα μπορούν να παίζουν οι χρήστες αρχικά σε φορητές συσκευές. Η εταιρεία επανέρχεται σήμερα με νέες πληροφορίες μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Καταρχάς, η Netflix έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές με τα πρώτα games στην Πολωνία για την Android εφαρμογή της. Οι Πολωνοί χρήστες έχουν πρόσβαση σε μόλις δύο τίτλους, τα Stranger Things: 1984 και Stranger Things 3 έτσι ώστε να τη βοηθήσουν να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τον τρόπο λειτουργίας.

Αυτό που κρατάμε, πάντως, είναι η δέσμευση της για πρόσβαση στα games χωρίς διαφημίσεις, χωρίς μικροσυναλλαγές και χωρίς επιπλέον κόστος στα υπάρχοντα συνδρομητικά πακέτα. Άρα μπορούμε να περιμένουμε, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, μια υπηρεσία τύπου Apple Arcade με mobile τίτλους.

Από τα screenshots διακρίνουμε, επίσης, την προσθήκη ξεχωριστής κατηγορίας για τα games, όπως αυτές που υπάρχουν για τα trends, τα originals και τα είδη (genres) περιεχομένου

Είναι ένα πρώτο βήμα και σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα προκύψουν περισσότερες σχετικές ειδήσεις.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό