26.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για στεγαστικό επίδομα σε σπουδαστές των Δημοσίων Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Ειδήσεις Ελλάδα

Αφορά το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 – Πώς γίνεται η είσοδος στην εφαρμογή

Τα υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ανακοινώνουν ότι από σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων χορήγησης στεγαστικού επιδόματος για καταρτιζόμενους των Δημοσίων Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ – πρώην ΙΕΚ) για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ψηφιακά, είτε απευθείας, μέσω της σελίδας https://stegastiko.minedu.gov.gr/, είτε μέσω του gov.gr στην κατηγορία «Εκπαίδευση», μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται με τη χρήση κωδικών Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Στην ανωτέρω ιστοσελίδα έχουν επίσης αναρτηθεί το θεσμικό πλαίσιο, η σχετική εγκύκλιος, το εγχειρίδιο χρήσης καθώς και αρχείο συχνών ερωτήσεων – απαντήσεων σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής. Η υπηρεσία αναπτύχθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ ΑΕ (GRNET), φορέα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό