28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξανά νικητής στο Piraeus Street Long Jump ο Μίλτος Τεντόγλου []

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται στον Πειραιά ένα τουρνουά στίβου. Ο λόγος για το Piraeus Long Jump, το οποίο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου μάζεψε εκατοντάδες κόσμο για να δει από κοντά τον αγώνα στο άλμα εις μήκος. 

Μεγάλος νικητής ο Μίλτος Τεντόγλου

Όπως και στην πρώτη διοργάνωση, έτσι και φέτος, αυτός που κατάφερε να τερματίσει στην κορυφή, είναι ο Μίλτος Τεντόγλου. Το πρώτο άλμα του πρωταθλητή Ευρώπης, φάνηκε αρκετό για να του δώσει τη μεγάλη νίκη, με τον ίδιο να ξεκινάει στα 8.06 μέτρα, ενώ μετά πήδηξε στα 8μ.

Έπειτα έκανε 8.05μ ενώ στο τέταρτο άλμα του γλίστρησε στη βαλβίδα με αποτέλεσμα να στραβώσει το καρφί από το παπούτσι του και έτσι να έχει άσχημη πτώση μέσα στο σκάμμα. Ευτυχώς βέβαια, αυτό δεν επέφερε κάποιον τραυματισμό στον σπουδαίο αθλητή. Το πέμπτο του άλμα δεν το ολοκλήρωσε, ενώ στο έκτο και τελευταίο του άλμα, έφτασε τα 6.75 μέτρα.

Ο Βούλγαρος Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ, τερμάτισε δεύτερος, με άλμα 8.05 μέτρα, ενώ στην τρίτη θέση ο Τσέχος Πετρ Μάιντλσμιντ με 8μ. Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας του Τεντόγλου πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να προετοιμάζεται για να φτάσει στην κορυφή του Παρισιού τον ερχόμενο Αύγουστο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό