24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξέσπασμα ΠΑΟΚ κατά Ζαμπαλά με Ατρόμητο: «Θα ντραπείς με αυτά που θα δεις ότι έκανες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα δραματικό «διπλό» στο Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρομήτου με σκορ 2-1, πλην όμως έχοντας αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του Σπύρου Ζαμπαλά καθώς και από τον VAR.

Μετά το «ξέσπασμα» του Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος των Θεσσαλονικέων, Κυριάκος Κυριάκος εξέφρασε την οργή του κατά του διαιτητή από την Ήπειρο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Θα ντραπείς με αυτά που θα δεις ότι έκανες, κρίμα που δεν σου πέτυχε το Χ που προσπαθούσες τόσο»,

Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως θα περιμένει την ανάλυση των αμφιλεγόμενων φάσεων από τον αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά, καθώς και την διαχείριση του Γάλλου προέδρου της ΚΕΔ προς τον Σπύρο Ζαμπαλά.

«Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε»

Θυμηθείτε τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά την νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου:

«Ήταν μια απίστευτη νίκη κόντρα στον διαιτητή και το VAR, που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε! Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό εναντίον μας! Πώς γίνεται να μας ακύρωσε το γκολ, που κάναμε το 1-2 με τον Ζίβκοβιτς και έδωσε φάουλ σε βάρος του Μπάμπα.

Είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό, που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας. Τρεις φορές κλέψαμε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Δεν μπορώ να το καταλάβω πώς έγινε αυτό.

Δεν ήταν ΟΚ το παιχνίδι για εμάς, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, υπήρχε υγρασία, το χορτάρι δεν ήταν καλό, αλλά εμείς δείξαμε ότι είμαστε μαχητές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό