35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ξέσπασμα Μίλτου Τεντόγλου: «Δεν μου αρέσει να με χρησιμοποιεί για πειράματα η Παγκόσμια Ομοσπονδία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε για μία ακόμη φορά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και κατάφερε να σημειώσει την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, καταγράφοντας 8,65 μέτρα στο άλμα εις μήκος.

Ο Έλληνας αθλητής είχε εκφράσει και στο παρελθόν την δυσαρέσκειά του σχετικά με την τυχόν αλλαγή στη βαλβίδα στο άλμα εις μήκος και πως σε αυτό το ενδεχόμενο θα συνεχίσει στο τριπλούν, με τον ίδιο να μιλάει μετά το χρυσό στην κάμερα της ΕΡΤ και να αφήνει «αιχμές» κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου

«Για μένα στους αγώνες που κάνω μετράει η επίδοση που θα κάνω, το πώς θα αγωνιστώ, αν μπορώ να δώσω μια μεγάλη μάχη, αν μπορώ να απαντήσω σε άλλους μεγάλους αθλητές. Αυτό μετράει σε μένα. Έχω κερδίσει αυτόν τον τίτλο για τρίτη φορά, έχω κερδίσει όλους τους τίτλους τουλάχιστον από μια φορά. Δεν είμαι άτομο που κυνηγάει κάποιο σερί. Μου αρέσει απλά να αγωνίζομαι και να κερδίζω».

Πόσο πεινάς και για άλλα μετάλλια;«Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι, το να έχεις θέληση για να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι. Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι. Μου αρέσει να αγωνίζομαι, να κάνω άλματα».

Σε είδαμε να παρακολουθείς το τριπλούν, έχεις δηλώσει πως θα ήθελες να αγωνιστείς. Ποιες είναι οι σκέψεις σου;«Καταρχάς να πω πως είναι από το αγαπημένο μου αγώνισμα, το τριπλούν και το ύψος. Το τριπλούν μου αρέσει, θα ήθελα να το κάνω. Θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα με τις αποφάσεις που θα πάρει η Παγκόσμια Ομοσπονδία, γιατί δεν μου αρέσουν αυτά που κάνουν. Δεν μου αρέσει να είμαι το παιχνίδι τους και να με χρησιμοποιούν για τα πειράματά τους».

Πως είναι να ξέρεις πως σε λίγο καιρό θα σε χειροκροτούν πάλι όλοι στο Παρίσι;«Είμαι έτοιμος για το Παρίσι. Έχουμε ακόμα καιρό. Θα τα δώσω όλα και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και ελπίζω να κερδίσω ξανά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό