18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξέσπασε σε λυγμούς στον «αέρα» μιλώντας για την Νόνικα Γαληνέα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Είχαμε δώσει σήμερα ραντεβού για να οργανώσουμε τα γενέθλια της και να κάνει έκπληξη στα παιδιά της» αποκάλυψε η ηθοποιός

Για την απώλεια της καλής της φίλης, Νόνικας Γαληνέα, κλήθηκε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» η Άννα Φόνσου, ωστόσο η ηθοποιός και ιδρύτρια του «Σπιτιού του Ηθοποιού» δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε λυγμούς στην τηλεφωνική σύνδεση.

Συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου σημείωσε για την αείμνηστη Νόνικα Γαληνέα πως «ήταν φίλη μου, ήταν προστάτης μου, ήταν συγγενής μου, ήταν πάρα πολλά πράγματα για μένα, αλλά και για πολύ άλλο κόσμο και βέβαια για την οικογένεια της. Ήταν κοντά σε όλους μας, έσκυβε στα προβλήματα μας, ήταν κοντά μας στις δύσκολες στιγμές μας. Με συμβούλευε, με φρόντιζε. Πάντα ήταν στοργική, πάντα πρόσχαρη, ευγενική, δοτική, ήταν πάντα εκεί».

«Πόσα πολλά πράγματα μας έχει χαρίσει στο “Σπίτι του Ηθοποιού”. Αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα… Πόσο κουράγιο μου έδινε, για να συνεχίσω να παλεύω… Και τώρα πρέπει να μιλήσω εγώ για την Νόνικα, με την οποία γελούσαμε την περασμένη εβδομάδα και είχαμε δώσει σήμερα ραντεβού για να οργανώσουμε τα γενέθλια της και να κάνει έκπληξη στα παιδιά της» συνέχισε η Άννα Φόνσου.

«Δεν μπορώ… Σκεφτόμουν ότι χθες έδωσα μια συνέντευξη στη Νέγκα και την πιο πολύ ώρα μιλούσα για την Νόνικα. Και περίμενα να έρθει σήμερα η μέρα, για να πάω εκεί, να καθόμαστε οι δυο μας» συμπλήρωσε ξεσπώντας σε δάκρυα. «Ήταν ξαφνική η είδηση. Κόντεψα να πεθάνω μόλις μου το είπανε. Τόσο πολύ θα μου λείψει. Και θα ήθελα να έβλεπε, τι κενό αφήνει σε όλους μας, πόσο την αγαπούσαν όλοι» κατέληξε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό