18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες – Σε αμηχανία η Κατερίνα Καινούργιου από την ένταση

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (3-01) ο Παύλος Χαϊκάλης στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε εκπομπή μετά τις καταγγελίες. Ο ηθοποιός ξέσπασε για τον τρόπο που έχει αντιμετωπιστεί μετά την απόφαση του να επιστρέψει στο θέατρο αλλά και τις καταγγελίες. 

Παράλληλα ο Παύλος Χαϊκάλης τα «έβαλε» και με τις εκπομπές, οι οποίες σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος «επί ενάμιση μήνα τον κυνηγούν, επειδή θέλει να δουλέψει».

«Φάγαμε μια γλωσσοφαγιά που δεν είναι κατανοητή. Ενάμιση μήνα δέχομαι μια πίεση γιατί πάω να δουλέψω. Εγώ χτυπιέμαι από τα γειτονόπουλα δίπλα. Γιατί ένας άνθρωπος χτυπιέται γιατί πάει να δουλέψει. Κατηγορούμαι για κάτι; Όταν βγήκα στην εκπομπή της κ. Χρηστίδου, από όλη τη συζήτηση, εκείνο που πήραν είναι ότι εγώ τα αποδέχομαι όλα και ζητάω συγγνώμη και στο “άντρας παλιάς κοπής” και αναγκάστηκα να βγάλω μια ανάρτηση για να εξηγήσω τι εννοούσα»

«Ενάμιση μήνα εγώ διασύρομαι», τόνισε και αναφέρθηκε στις καταγγελίες: «Η μία είναι 36 ετών και η άλλη δεν είναι ποινικό αδίκημα. Βγήκαν δύο κοπέλες στα κανάλια και μετά πήγαν στο σωματείο. Είναι φτιαγμένες οι καταγγελίες, υπάρχουν καταθέσεις κοριτσιών που με υπερασπίζονται. Παρερμηνεύτηκα όταν βγήκα στις εκπομπές, ήταν λαϊκό δικαστήριο. Η Χρύσλα μου είπε αν είναι ηθικό να εκμεταλλεύομαι μια θέση εργασίας. Όταν εγώ ερωτεύομαι δεν υπάρχει ηθικό θέμα. Το ανήθικο ποιο είναι;», είπε και συνέχισε:

«Βγήκαν δύο κορίτσια και έκαναν δύο κουτσομπολιά. 40 χρόνια πορείας ακυρώνονται για δύο κοριτσάκια; Η Ελένη Φιλίνη είναι άρρωστη με τη μέση της, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι στο νοσοκομείο, έχουμε δύο κρούσματα κορονοϊού αλλά για όλα φταίει ο Χαϊκάλης. Πήγα στην Κύπρο γιατί είχα ανάγκη από δουλειά».

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς αναστατωμένη από την ένταση διάκοψε τον διάλογο λέγοντας πως η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα κρίνει.

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Παύλος Χαϊκάλης: Τελευταία εξέλιξη: Αναστέλλεται η θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί – Τι συνέβη;

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε on air κατά του Χαϊκάλη: «Είναι ντροπή! Λέει ψέματα, τέλος»!

Εκτός εαυτού ο Παύλος Χαϊκάλης: Καταγγέλλει διασυρμό από τα κανάλια – «Αυτό είναι ανθρωποφαγία»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό