24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ξέρω πού μένεις, θα σου σπάσω τα δόντια» – Η άγρια επίθεση της Σαμάνθα Φοξ σε αστυνομικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί οι κατηγορίες για το άγριο επεισόδιο εις βάρος της συζύγου της, Λίντα Όλσεν, να αποσύρθηκαν την ύστατη ώρα, ωστόσο η Σαμάνθα Φοξ (Samantha Fox) θα κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου για την επίθεση σε αστυνομικό, στο ίδιο περιστατικό. 

Η ποπ σταρ των 80s, που η αφίσα της κοσμούσε από εφηβικά δωμάτια μέχρι συνεργεία αυτοκινήτων, κατάφερε να αποφύγει το δικαστήριο για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, όταν πριν την απογείωση της πτήσης της British Airways από το Λονδίνο με προορισμό το Αμβούργο τον περασμένο Δεκέμβριο, επιτέθηκε στην σύζυγό της, Λίντα Όλσεν. Λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (02/09), η κατηγορία αποσύρθηκε, ωστόσο η Σαμάνθα Φοξ βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες για επίθεση εις βάρος αστυνομικού. Σύμφωνα με την καταγγελία, η Σαμάνθα Φοξ απείλησε να σπάσει τα δόντια του αστυνομικού, ενώ του φώναζε «Ξέρω πού μένεις». Ήταν τέτοια η ένταση που επεισοδίου, που η πτήση καθυστέρησε σημαντικά να απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Χίθροου. 

 Η 58χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και παραδέχθηκε ότι ήταν μεθυσμένη και είχε προκλητική συμπεριφορά, ενώ επίσης παραδέχθηκε ότι κινήθηκε απειλητικά εναντίον του αστυνομικού που προσπάθησε να επιβάλει την τάξη. 

Σύμφωνα με όσα είπε η εισαγγελέας, το προσωπικό της πτήσης είχε ήδη ενημερωθεί ότι η Σαμάνθα Φοξ είχε αγενή συμπεριφορά προς το προσωπικό στην πύλη. Ειπώθηκε πως «εθεάθη να περπατά και να συμπεριφέρεται περίεργα, να μπερδεύει τα λόγια της και να μυρίζει αλκοόλ».

Στη συνέχεια, άρχισε να τσακώνεται με τη σύζυγό της, ενώ ξεκίνησε να «κουνιέται πέρα δώθε στην καρέκλα της, χτυπώντας με το κεφάλι το κάθισμα μπροστά της». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αεροπλάνο να μην απογειωθεί. 

Η αστυνομία κλήθηκε να απομακρύνει την τραγουδίστρια της ποπ και πρώην ένοικο του Celebrity Big Brother από το αεροσκάφος και ένας αξιωματικός είπε ότι «του ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν μεθυσμένη».

Η Σαμάνθα Φοξ χαρακτηρίστηκε από τους αξιωματικούς ως «αγενής και εριστική» και έγινε «υβριστική» απέναντί ​​τους, καθώς οδηγήθηκε έξω από το αεροδρόμιο. Η ίδια φέρεται να είπε σε έναν αστυνομικό «Ξέρω πού μένεις, ξέρω πού μένουν τα παιδιά σου, θα σου σπάσω τα δόντια», ενώ κινήθηκε απειλητικά εναντίον του χτυπώντας τον και κλωτσώντας προς το μέρος του. 

Στην κατάθεσή του ο αξιωματικός, είπε: «Ήταν ένα παρατεταμένο επεισόδιο κακοποίησης, διήρκεσε πάνω από δύο ώρες. Ήταν σίγουρα ό,τι πιο αηδιαστικό έχω υποστεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό