29 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Ξάπλωσε «φαρδύς- πλατύς» στη μέση του δρόμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Εύβοια και συγκεκριμένα σε κεντρικό δρόμο της Αρτάκης με έναν μεθυσμένο άνδρα να ξαπλώνει «φαρδύς- πλατύς» στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3/1 όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας σωριάστηκε στη μέση του δρόμου με τους πολίτες που ήταν παρόντες να σπεύδουν να βοηθήσουν προσπαθώντας παράλληλα να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Μάλιστα αρκετοί, τις πρώτες στιγμές του συμβάντος και ενώ στο σημείο επικρατούσε αναβρασμός, θεώρησαν πως πρόκειται για κάποιο ξαφνικό σοβαρό περιστατικό υγείας που έκανε τον άνδρα να χάσει τις αισθήσεις του.

Όπως μεταφέρει το evima.gr άμεσα έσπευσε το ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών κι σύντομα διαπιστώθηκε πως ο άνδρας, πέρα από τον κίνδυνο στον οποίο και έθεσε τον οργανισμό του από την υπερκατανάλωση ποτού, επικοινωνούσε με το περιβάλλον, αλλά αρνούνταν πεισματικά, έχοντας βέβαια μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας λόγω μέθης, να συνεργαστεί με τους διασώστες.

Η αδυναμία διαχείρισης του περιστατικού, με τον μεθυσμένο άνδρα να κάνει, δίχως υπερβολή, «οχτάρια» στον δρόμο είχε ως αποτέλεσμα να επιστρατευτεί και η αστυνομία με τους άνδρες του ΑΤ Χαλκίδας να τον μεταφέρουν «σηκωτό» στο νοσοκομείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό