28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ξάνθη: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών ο Αμπντεχαρίμ Ουακίλι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αμπντεχαρίμ Ουακίλι, πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών και βύθισε σε πένθος την οικογένεια του συλλόγου. Ο παλαίμαχος επιθετικός άφησε την τελευταία του πνοή, δίχως να έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα αίτια. Ο διεθνής φορ είχε αγωνιστεί 1.5 χρόνο στους Ακρίτες, έχοντας 14 γκολ σε 29 ματς.

Ο Μαροκινός ήταν στη χώρα μας για λογαριασμό της Ξάνθης από τον Ιούλιο του 2001 έως και τον Ιανουάριο του 2003, ενώ η κορυφαία του στιγμή στα ελληνικά γήπεδα είχε έρθει στο 4-2 επί του Αιγάλεω στο οποίο είχε πετύχει «καρέ» τερμάτων, δηλαδή και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Ο Ουακίλι είχε επίσης αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στη Γερμανία, φορώντας τις φανέλες των Μάιντς, Μόναχο 1860, αλλά και της Καρλσρούης.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε μία τεράστια φυσιογνωμία, αφού ο θρυλικός Κώστας Νεστορίδης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών. Ένας άνθρωπος που είχε κάνει πράγματα και θαύματα με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα στην καριέρα του, ενώ ακολουθούσε πιστά την αγαπημένη του ΑΕΚ, όλα τα χρόνια της ζωής του, μετά τη λήξη της καριέρας του. Ο ίδιος, είχε βρεθεί ουκ ολίγες φορές στη Νέα Φιλαδέλφεια την περίοδο που χτιζόταν το νέο γήπεδο της «Ένωσης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό