20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Καλή επιτυχία στους υποψήφιους των Πανελλαδικών

Ειδήσεις Ελλάδα

«Καλή επιτυχία» σε όλους τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ευχήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε παράλληλα στην πρόταση του κόμματος για τη θέσπιση του εθνικού απολυτηρίου. «Στο πρόγραμμά μας έχουμε τη θέση του εθνικού απολυτηρίου. Τι είναι το εθνικό απολυτήριο; Είναι η προσπάθεια ώστε επίκεντρο της παιδείας της χώρας μας να ξαναγίνει το δημόσιο σχολείο, το δημόσιο γυμνάσιο και το δημόσιο λύκειο και όχι τα φροντιστήρια» εξήγησε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε λέγοντας: «Έτσι τα παιδιά να εξετάζονται τα τελευταία δύο χρόνια και όχι να κρίνεται το μέλλον τους μόνο σε μία και δύο εβδομάδες, με τεράστια πίεση, τεράστιο άγχος και πολύ μεγάλο κόστος για τις οικογένειές τους».

Όπως είπε, «αυτή είναι μία γενναία μεταρρύθμιση, είναι προγράμματα και λειτουργίες της δημόσιας παιδείας που υπάρχουν και στη Γερμανία και στη Γαλλία» και «πρέπει να τις υλοποιήσουμε και στην Ελλάδα προς όφελος των νεότερων γενεών».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό