28.4 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

«Νότες» ηλιοφάνειας

Ειδήσεις Ελλάδα

Βελτιωμένος αναμένεται ο καιρός σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά το Σάββατο 11 Μαΐου, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, βροχές κυρίως στα δυτικά και τα νότια αλλά και μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας.

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά τόπους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, ενώ λίγες ασθενείς βροχές θα σημειωθούν νωρίς το πρωί κατά τόπους στο ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα σταδιακά μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο αυξημένες και μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί κυρίως όμως από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει σημαντική μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 20 με 23 βαθμούς και κατά τόπους τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αυξημένες νεφώσεις μέχρι νωρίς το πρωί και μετά θα επικρατήσει γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις μέχρι το πρωί, ενώ για το υπόλοιπο της ημέρας αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις κυρίως όμως βόρειοι 2 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό