18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νόνικα Γαληνέα: Κατέρρευσε η Μαίρη Χρονοπούλου – «Με τσακίσατε…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατέρρευσε η Μαίρη Χρονοπούλου στο άκουσμα του θανάτου της Νόνικας Γαληνέα. Το tlife επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηθοποιό και όταν εκείνη έμαθε τα δυσάρεστα, είπε ότι την τσάκισαν.

Στάθης Σχίζας: Η πρώτη του αντίδραση μετά τη φημολογούμενη σχέση της Παναγιώταρου με τον Mente Fuerte ()

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν συμμαθήτριες με τη Νόνικα Γαληνέα και γνωρίζονταν από μικρή ηλικία. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια είχαν χαθεί…Με την ευκαιρία, ο γαμπρός της Νόνικας Γαληνέα αποκάλυψε τις τελευταίες της στιγμές.

«Ήμασταν συμμαθήτριες. Από εκείνη θυμάμαι όλα τα παιδικά μας χρόνια. Έμενε κοντά μου… Ήμασταν στο σχολείο μαζί από τα 12 μας, μετά πήγε Ιταλία, παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και έγινε ηθοποιός. Ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός και έκανε οικογένεια, εγώ ήθελα πάντα οικογένεια και έγινα ηθοποιός. Τραγικό…» ανέφερε στο tlfe η σπουδαία ηθοποιός.

«Είχε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Εγώ είχα υποπτευθεί ότι είχε κάτι. Είχαμε χρόνια να επικοινωνήσουμε. Είχε χαθεί, δεν εμφανιζόταν καθόλου και έλεγα κάτι θα έχει αυτό το κορίτσι. Καθόλου επικοινωνία. Με τσακίσατε τώρα… Πήγα πολλά χρόνια πίσω. Θυμήθηκα τα παιδικά μας χρόνια. Ίσως είχε άνοια γιατί είχε χαθεί, δεν εμφανιζόταν καθόλου, ο Θεός να την έχει κοντά του. Με τσάκισες τώρα… Πολύ λυπηρό» εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό