22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Μου φαίνεται ασέβεια» – Ο εκνευρισμός για τις αποδοκιμασίες στο Roland Garros

Ειδήσεις Ελλάδα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Σέρβος τενίστας είναι από τους αθλητές που δεν… κρύβεται κι αυτό έπραξε και με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του στο Roland Garros.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά «λύγισε» τον Αλεχάντρο Νταβίνοβιτς – Φοκίνα σε έναν συναρπαστικό αγώνα. Ένα περιστατικό που συζητήθηκε, ενδεχομένως και πέρα από το ίδιο το ματς, ήταν οι αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του ματς.

“Up and down…there are people, groups that love to boo every single thing you do. That’s something I find disrespectful and frankly don’t understand.”

Novak Djokovic ?? describes his relationship with French crowds at RG over the years:#RolandGarros (?:FFT/SNTV) pic.twitter.com/VJtf4PqTFK

— TennisONE App (@TennisONEApp) June 2, 2023

Ο 36χρονος τενίστας δεν τις άφησε ασχολίαστες και ξέσπασε, κάνοντας λόγο για ασέβεια. «Υπάρχουν άτομα ή μικρές ομάδες ανθρώπων που έρχονται να σφυρίξουν ό,τι και να κάνω και μου φαίνεται ασέβεια. Μερικές φορές το ανέχομαι, ωστόσο άλλες φορές αξίζουν να λάβουν την απάντησή μου», ήταν ο σχόλιο του «Νόλε». Καταλήγοντας, πάντως, ο Τζόκοβιτς υπογράμμισε ότι: «Η σχέση μου με τις εξέδρες του Παρισιού έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, αλλά γενικά νιώθω ότι με ενθαρρύνουν».

Ο πρώην πρωταθλητής του τένις και νυν σχολιαστής του Eurosport, Ματς Βιλάντερ, ανέφερε για το περιστατικό ότι: «Του κάνουν χάρη όταν τον αποδοκιμάζον, γιατί αυτό τον βοηθάει. Αν πραγματικά θέλουν ο Νόβακ να μην παίζει καλά, δεν θα έπρεπε να τον αποδοκιμάζουν».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό