16.4 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Νωρίτερα ο τελικός του επί κοντώ για την Κατερίνα Στεφανίδη – Η ώρα έναρξης του τελικού

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλλάζει ώρα διεξαγωγής ο τελικός του άλματος επί κοντό και αυτό συμβαίνει λόγω του… πλήθους των αθλητριών που έχουν προκριθεί σε αυτόν. Η Ολυμπιακή επιτροπή αποφάσισε να μεταφέρει την ώρα από τις 20:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί σε 45 λεπτά νωρίτερα, στις 19:15.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε τοποθετηθεί σχετικά με τον αριθμό των αθλητριών που θα συμμετέχουν στον τελικό, λέγοντας κυρίως πως θα επηρεάσει την προθέρμανση τους αλλά και την ίδια τη διεξαγωγή του αγώνα. Τα λόγια της φάνηκαν προφητικά όχι μόνο λόγω της αλλαγής της ώρας, αλλά και του πολύωρου τελικού των ανδρών στο επί κοντό (5/8) που διήρκεσε πάνω από 3 ώρες.

Εκτός τελικού έχει τεθεί η Αριάδνη Αδαμοπούλου που παρά το ότι πήρε την πρόκριση σε αυτόν, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει λόγω τραυματισμού που είχε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού.

Οι 17 αθλήτριες που θα συμμετέχουν στον τελικό:

Ρομπέιλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλα)Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς)Λένε Ρέτζιους (Νορβηγία)Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα)Ελίσα Μολινάρο (Ιταλία)Τίνα Σούτεϊ (Σλοβενία)Κέιτι Μουν (ΗΠΑ)Άιμοτζεν Άιρις (Νέα Ζηλανδία)Νινόν Σαπέλ (Γαλλία)Αντζέλικα Μόουζερ (Ελβετία)Ελίζα Μακάρτνεϊ (Νέα Ζηλανδία)Νίνα Κένεντι (Αυστραλία)Ρομπέρτα Μπρούνι (Ιταλία)Ολίβια Μακτάγκαρτ (Νέα Ζηλανδία)Αμαλί Σφαμπίκοβα (Τσεχία)Ελίνα Λαμπέλα (Φινλανδία)Μαρί Ζουλί Μπονίν (Γαλλία)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό