25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του σε παρεκκλήσι στην Γαλλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο κλαμπ των νυμφευμένων ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα ο Χάρι Μαγκουάιρ, με τον στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του εδώ και 11 χρόνια, Φερν Χόκινς.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ γνωρίστηκε στα 18 του χρόνια με την 16χρονη τότε Φερν Χόκινς και ο έρωτάς τους ήταν τόσο κεραυνοβόλος που άμεσα κατάλαβαν πως ο ένας ήταν πλασμένος για τον άλλο.

Μαζί πορεύτηκαν τα τελευταία 11 χρόνια και το 2022 ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δώσουν στη σχέση αγάπης τους την πλέον επίσημη μορφή, με το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στα τέλη Μαΐου το αγαπημένο ζευγάρι πήρε μέσω του ληξιαρχείου του Κρου το πιστοποιητικό γάμου στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Σάββατο (25/6) ήρθε η στιγμή να περάσουν βέρες ο ένας στον άλλο σε ένα πανέμορφο παρεκκλήσι, το Chateau de Varennes, στη Νότια Γαλλία.

Το συγκεκριμένο παρεκκλήσι είναι χτισμένο τον 13ο αιώνα και ανήκει σε μία ευρύτερη περιοχή 100 στρεμάτων, με το ζευγάρι να το έχει επιλέξει (θεωρείται ένα από τα δέκα πιο ρομαντικά μέρη για να παντρευτεί κάποιος) λαμβάνοντας υπόψη πως και η πρόταση γάμου του στόεπερ της Γιουνάιτεντ (το 2018) είχε γίνει κατά τη διάρκει ταξιδιού του ζευγαριού στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών μίντια, το κόστος της τελετής ανέρχεται σε 585.000 ευρώ για το ζευγάρι, με τον κίπερ της Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ και τη σύζυγό του, Μέγκαν, να είναι μεταξύ των 30 καλεσμένων.

“25.06.22. Μία ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ”, έγραψε ο Χάρι Μαγκουάιρ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τη στιγμή που φιλάει την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό