25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντύνεται «στην πένα» και περνάει χρόνο στα αεροδρόμια – Δεν πάει το μυαλό σας γιατί

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνήθως, όσοι ταξιδεύουν αεροπορικώς, τα πρώτα πράγματα που έχουν στο μυαλό τους είναι να μην ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους φεύγοντας για το αεροδρόμιο τα εισιτήρια, τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και φυσικά όλες τις αποσκευές τους! Όσον αφορά το τι θα φορέσουν στο ταξίδι πολλές φορές περνά σε δεύτερη μοίρα. 

Ωστόσο, μια Instagrammer έφερε… τούμπα αυτό το σκηνικό και πηγαίνοντας σε αεροδρόμια ντυμένη «στην πένα» έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Sarah Ott αποφάσισε να βάζει τα καλά της πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο και να περνάει χρόνο στους τερματικούς σταθμούς, αφού έμαθε πώς γνωρίστηκαν οι γονείς της.

Στο Instagram, η Ott δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο με την ίδια να κάθεται σε ένα αεροδρόμιο, ντυμένη άψογα, ενώ πίνει καφέ. Στην ανάρτησή της, η οποία έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και likes, περιγράφει λεπτομερώς πώς η ιστορία των γονιών της την ενέπνευσε να ντύνεται καλά όταν ταξιδεύει.

«Η αγάπη μου για τα ταξίδια είναι σίγουρα επηρεασμένη από τους γονείς μου», δήλωσε στο Newsweek η Ott, υπεύθυνη μάρκετινγκ στο Βανκούβερ του Καναδά. «Μια μέρα, σκέφτηκα να μοιραστώ λίγη από την ιστορία τους και το πώς ντύνομαι για να πάω σε αεροδρόμια επειδή οι γονείς μου γνωρίστηκαν σε ένα από αυτά».

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου είχε περάσει ένα χρόνο στη Γερμανία για σπουδές και έτσι αναγνώρισε την γερμανική προφορά του πατέρα μου, και πήγε να συστηθεί. Καθώς ο ένας έμενε και ο άλλος έφευγε από το αεροδρόμιο, αντάλλαξαν πληροφορίες και κατέληξαν να αλληλογραφούν για δύο χρόνια πριν παντρευτούν».

«Ένα διασκεδαστικό γεγονός για μένα είναι ότι πάντα ντύνομαι καλά για να πάω στο αεροδρόμιο, επειδή εκεί γνωρίστηκαν οι γονείς μου», έγραψε ο Ott στην ανάρτηση, η οποία έχει περισσότερα από 15.900 likes. Στη λεζάντα του βίντεο, προσέφερε μια πιο λεπτομερή περιγραφή της τυχαίας συνάντησης των γονιών της. «Θυμάμαι όταν η μητέρα μου, μου είπε για πρώτη φορά την ιστορία για το πώς γνωρίστηκαν εκείνη και ο μπαμπάς μου και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι το πιο ρομαντικό πράγμα στον κόσμο», έγραψε η Ott. Διηγήθηκε πώς η μητέρα της, που τότε ήταν δασκάλα, και ο πατέρας της, εικονολήπτης, έτυχε να βρίσκονται σε ένα μικροσκοπικό, απομακρυσμένο αεροδρόμιο στο βόρειο Καναδά. Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν τυχαία, ενώ ο ένας έφτανε και ο άλλος έφευγε.

Πριν από μερικά χρόνια, η Ott διέσχισε με σακίδιο όλη την Ευρώπη, καταγράφοντας σχολαστικά τα ταξίδια της. Η σειρά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου διέγραφε χώρες και παρουσίαζε εξέχοντα αξιοθέατα, προσέλκυσε γρήγορα μια κοινότητα από λάτρεις των ταξιδιών. Η δημιουργός περιεχομένου έχει πλέον περισσότερους από 18.000 οπαδούς στο Instagram.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό