31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ντόρτμουντ: Εξετάζει τον Γκρίνγουντ για αντικαταστάτη του Σάντσο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ντόρτμουντ του Έντιν Τέρζιτς είναι συγκεντρωμένη στον τελικό Champions League (01/06), δεν μπορεί όμως να μην σκέφτεται το «αύριο» και ο Μέισον Γκρίνγουντ βρίσκεται στα ραντάρ της.

Η κατάκτηση του Champions League στον τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (01/06) είναι αυτό που απασχολεί την Ντόρτμουντ αυτή την στιγμή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκέφτεται και το «αύριο».

Μετά τον τελικό η Μπορούσια αναμένεται να αποχαιρετήσει τον Τζέιντον Σάντσο, που θα επιστρέψει – έστω και προσωρινά – στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και σχεδιάζει να κάνει την τελική κίνηση για τη απόκτηση του Γκρίνγουντ. Ο Άγγλος επιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χετάφε την τελευταία σεζόν μέτρησε 36 συμμετοχές, 10 γκολ και 6 ασίστ για τους Μαδριλένους. Ο 22χρονος δεν υπολογίζεται από τους Κόκκινους Διαβόλους και η παραχώρησή του θεωρείται δεδομένη.

Borussia Dortmund to decide on Mason Greenwood move after CL Final https://t.co/WcafTE9Z0y

— Mark Ogden (@MarkOgden_) May 28, 2024

Αυτήν ακριβώς τη συνθήκη θέλει να εκμεταλλευτεί, σύμφωνα με το ESPN, η Ντόρτμουντ, αντικαθιστώντας τον Σάντσο με τον συμπατριώτη του. Αυτό που μένει να φανεί πάντως, είναι το αν οι Γερμανοί θα κινηθούν για την απόκτηση του Γκρίνγουντ με μορφή δανεισμού ή αγορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό