31.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: Aτελείωτο δελφινάριο το ΠαΣοΚ – Απογοητευτική εικόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Για το μήνυμα που έστειλε το εκλογικό σώμα μίλησε στο Mega η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα, η κα. Μπακογιάννη ανέφερε ότι όλα τα κόμματα έπρεπε να πάρουν ένα μήνυμα από αυτές τις εκλογές, το οποία το διάβασε μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ποιο είναι το μήνυμα; Ότι ένα τεράστιος αριθμός ελλήνων απείχε. Ποσοστιαία απείχαν περισσότεροι νεοδημοκράτες. Απείχαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, απείχαν και από το ΠαΣοΚ. Τελικά αυτό το μήνυμα το πήραν όλοι, το διάβασε όμως μόνο ο κ. Μητσοτάκης. Ευτυχώς για εμάς αυτός που διάβασε το μήνυμα είναι ο Πρωθυπουργός».

Απογοητευτική εικόνα από ΠαΣοΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στο θέμα της ηγεσίας στο ΠαΣοΚ που έχουν θέσει στελέχη του κόμματος, κάνοντας λόγο για ένα ατελείωτο δελφινάριο. «Στα άλλα δύο κόμματα, ο μεν αρχηγός του ΠαΣοΚ δεν πήρε κανένα μήνυμα, το πήρε ένα ατελείωτο δελφινάριο στο οποίο έχω χάσει τον αριθμό, καθώς τα ¾ της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι υποψήφιοι αρχηγοί. Ο δε Κασσελάκης έλαβε το μήνυμα ότι το λάθος του ήταν ότι έδειξε το σπίτι του και ζήτησε συγνώμη. Όλο αυτό μαζί είναι απογοητευτικό».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «ο κόσμος δεν πίστεψε στις παροχές που έταξαν Ανδρουλάκης και Κασσελάκης γιατί έχει καεί», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «εμπιστεύονται τον Μητσοτάκη».

Η επόμενη μέρα για τη ΝΔ

«Έχω συγκεκριμένα παραδείγματα αδράνειας υπουργών γι’ αυτό μίλησα για καλάμια», τόνισε η κα. Μπακογιάννη, χωρίς να αναφέρει ονόματα.

Όσο για την επόμενη ημέρα μετά τις Ευρωεκλογές, η κυρία Μπακογιάννη σχολίασε πως «πρέπει να γίνει κοινοβουλευτική ομάδα για να αναλύσουμε το αποτέλεσμα. Είναι αστεία αυτά τα στρίβουμε δεξιά και στρίβουμε αριστερά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό