21.7 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ντόπες από τον κόσμο του Ολυμπιακού πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (6/10) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι φίλοι των Πειραιωτών ντόπαραν τους παίκτες και φυσικά τους ζήτησαν νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν την εμφάνιση τους, ανταπέδωσαν και οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το βράδυ, με την ελπίδα φυσικά του κόσμου και των παικτών να γιορτάσουν μαζί μια νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στο σημερινό (06/10, 20:30) ντέρμπι «αιωνίων» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με κομβικές απουσίες στον χώρο του κέντρου. Η ομάδα του Πειραιά έχει ως στόχο το «διπλό» που θα εξασφαλίσει ένα σερί με τρεις νίκες και μια καλή ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Έτσι λοιπόν, οι «Πειραιώτες» θα αγωνιστούν με τους Τσικίνιο και Γουίλιαν να μην μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Τερματοφύλακες: Πασχαλάκης, Τζολάκης, ΑναγνωστόπουλοςΑμυντικοί: Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος,Μέσοι: Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Έσε, ΜουζακίτηςΕπιθετικοί: Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κίνητρο σε τέτοια παιχνίδια, αφού οι παίκτες γνωρίζουν τι σημαίνει να αγωνίζονται απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό