24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντροπιαστικός διάλογος Μπέου – Κέλλα για τα νεκρά ψάρια – «Με σκορδαλιά για να μην μυρίζει…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστεία με την τεράστια οικολογική καταστροφή με τα νεκρά ψάρια στο Βόλο επιχείρησε να κάνει ο Αχιλλέας Μπέος με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Χρήστο Κέλλα, κατά τη χθεσινή συνάντηση των δύο ανδρών στο δημαρχείο της πόλης, με τη στιχομυθία μεταξύ τους να προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις.

Ειδικότερα, υποδεχόμενος τον υφυπουργό, σε συνάντηση που είχαν αναφορικά με τα μέτρα ενίσχυσης των πληγέντων επιχειρηματιών και αλιέων, ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να …αστειευτεί.

«Έχουμε και φρέσκο ψάρι από τη λίμνη Κάρλα με σκορδαλιά, για να μην έχει μυρωδιά», είπε χαρακτηριστικά, όπως ακούγεται και σε σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Δήμο Βόλου στο Facebook.

«Ζωντανό;» τον ρωτά ο Χρήστος Κέλλος, ακολουθώντας το άστοχο «αστειάκι», με τον δήμαρχο Βόλου να απαντά προκλητικά: «Από αυτά που ήρθαν…».

Στο τέλος της συνάντησης, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε σε δήλωσή του: «Με ενημέρωσαν για τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για αλιείς και επιχειρηματίες που εθίγησαν από την καταστροφή. Είχαμε μία συνεργασία και είμαστε σε καλό δρόμο για τους ανθρώπους που επλήγησαν».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, τόνισε: «Η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό όλων όσοι επλήγησαν και θα υπάρξουν αποζημιώσεις εκεί που χρειάζονται. Θα περιλαμβάνεται και η αλιεία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό