21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ντροπή του… ποιος θα τη φέρει πίσω; »- Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανακουφισμένος δηλώνει ο πατέρας της άτυχης Νικολέτας, για τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της 17χρονης κόρης του μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 λέγοντας πως η σύλληψή του «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει” …ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι θα έλεγε στον  φερόμενο ως δράστη, απάντησε: «Τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;».

Συνέχισε λέγοντας πως «μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη… μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα… ».

Στο μεταξύ τη Δευτέρα θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθεί για την δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας, ο 21χρονος σύντροφος του θύματος που συνελήφθη χθες στην Βόρεια Μακεδονία και οδηγήθηκε στην Ευελπίδων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 21χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό