33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ντεσπόντοφ και Μαντσίνι βασικοί: Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δίνουν μία αναμέτρηση δίχως… αύριο (15/05, 20:00, Novasports Prime HD) και για τους δύο στην «καυτή» Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται μόνο νίκη, σε 3ο διαδοχικό εντός έδρας ντέρμπι, ώστε να διατηρηθεί ολοζώντανος στο κόλπο του τίτλου και περιμένει απώλεια της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πάρει την τύχη στα χέρια του.

Νίκη θέλει και το «τριφύλλι», ώστε να μην μείνει εκτός Ευρώπης και πάει να παίξει τα… ρέστα του μετά με τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (25/05). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει την ομάδα του με τον Τόμας Μουργκ στο «10» και τον Κίριλ Ντεσπόντοφ στο δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ είναι ο «παρτενέρ» του Μεϊτέ στο κέντρο.

Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης λόγω της απουσίας του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Μαντσίνι είναι στα δεξιά, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να επιστρέφει στον άξονα και να επαναφέρει τον Αράο στα χαφ. Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Λοντίγκιν.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κετζιόρα, Γιόνι Κάστρο, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας.Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Αράο, Κώτσιρας, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Σπόραρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό