18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ντεμπούτο για Σουάρες με την Νασιονάλ στην ήττα από την Γκοϊανιένσε

Ειδήσεις Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
03.08.2022 | 07:37

Ο Λουίς Σουάρες στο ντεμπούτο του με την Νασιονάλ κόντρα στην Γκοϊανιένσε | 3 Αυγούστου 2022
@2022 MATILDE CAMPODONICO/AP IMAGES

Μετά από 16 χρόνια απουσίας ο Λουίς Σουάρες φόρεσε ξανά τη φανέλα της Νασιονάλ μπαίνοντας αλλαγή απέναντι στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε ένα ματς που η ομάδα του γνώρισε του εντός έδρας ήττα με 1-0 για το Copa Sudamericana.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Νασιονάλ Μοντεβιδέο και της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στο πλαίσιο των προημιτελικών του Copa Sudamericana απέκτησε μία ξεχωριστή θέση στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής ιστορίας των γηπεδούχων και για αυτό φρόντισε ένας παίκτης.

Όχι οποιοσδήποτε αλλά ένας από τους σημαντικότερους στράικερ παγκοσμίως την τελευταία 10ετία, με τον Λουίς Σουάρες να μετράει μόλις λίγα 24ωρα στην Νασιονάλ μετά την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη αλλά να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να φοράει ξανά τη φανέλα στην οποία πραγματοποίησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα 16 χρόνια από το αντίο του σε αυτήν.

Η στιγμή που σείστηκε το “Εστάντιο Γκραν Πάρκε Σεντράλ” από τους ουρανομήκεις πανηγυρισμούς των οπαδών της Νασιονάλ ήταν το 74ο λεπτό όπου ο πρώην φορ των Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο πέρασε ως αλλαγή στο χορτάρι, με τον έμπειρο φορ να μην καταφέρνει πάντως στο λίγο χρόνο που αγωνίστηκε να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του.

Αυτή ήρθε με σκορ 1-0 από το γκολ του Λουίζ Φερνάντο με κεφαλιά στο 24ο λεπτό, με την Νασιονάλ να καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (10/8) στην Βραζιλία αν θέλει να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

σχετικα αρθρα

Ο Σουάρες έβγαλε στους δρόμους του Μοντεβιδέο τους φιλάθλους της Νασιονάλ που ήθελαν να τον υποδεχτούν

Υπέγραψε στη Νασιονάλ ο Σουάρες: “Περήφανος που επιστρέφω”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό