Home Αθλητικά Ντέρμπι στο Φάληρο, φουντώνει η μάχη για τα πλέι οφ

Ντέρμπι στο Φάληρο, φουντώνει η μάχη για τα πλέι οφ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, στο Φάληρο, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η αυλαία της οποίας άνοιξε χθες σε Τρίπολη και Ριζούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Αήττητοι στο πρωτάθλημα, έρχονται από τη δύσκολη πρόκριση επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο ενώ στο μυαλό τους έχουν και την επικείμενη αναμέτρηση με την Αταλάντα για τα πλέι οφ του Europa League.

Αντίθετα, ο «Δικέφαλος», έπειτα από το δραματικό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ θα παίξει για το γόητρό του, τους βαθμούς ενόψει των πλέι οφ και για να πάψει τη δυσμενή παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια απέναντι στους Πειραιώτες. Η Ένωση δεν θα έχει διαθέσιμο τον Αραούχο, που έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει στη Λεωφόρο τη Λαμία, με τις δυο ομάδες να κάνουν… ζέσταμα ενόψει των μεταξύ τους αναμετρήσεων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο σύλλογος από τη Φθιώτιδα ηττήθηκε την περασμένη Πέμπτη από τον Ατρόμητο, ο οποίος με τη σειρά του πηγαίνει στην Τούμπα για να κοντραριστεί με τον αναγεννημένο το τελευταίο δίμηνο ΠΑΟΚ που συμπλήρωσε 13 ματς αήττητος (με 11 νίκες στο διάστημα αυτό). Οι Θεσσαλονικείς έχουν, ωστόσο, να σκέφτονται και τις αναμετρήσεις με τη Μίντλαντ για τα πλέι οφ Conference League.

Κρίσιμο στη μάχη της εξάδας θα είναι και το παιχνίδι στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να περιμένει τον Βόλο και, ακόμα περισσότερο, αυτό με το οποίο ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική στους «Ζωσιμάδες», καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Άρη.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (13/2):

15:00 ΟΦΗ – Βόλος   15:30 Παναθηναϊκός – Λαμία   17:15 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος   19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version