20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντέρμπι σε Τούμπα και Λεωφόρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Άρης) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί σήμερα. 

Το πρώτο -χρονικά- παιχνίδι της Κυριακής θα ξεκινήσει στον Πειραιά (17:00), όπου ο Ολυμπιακός, έχοντας το +11 από τον ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και χρειάζεται τη νίκη και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έπειτα από τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό του Κυπέλλου.   

Η αναμέτρηση στη Λεωφόρο δυο ώρες αργότερα είναι ανάμεσα στις δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες των πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο παραμένει αήττητος στο μίνι πρωτάθλημα (δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες), αλλά επιπλέον εξασφάλισε ύστερα από 8 χρόνια την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και ο Άρης καθώς διατηρεί αήττητο τεσσάρων αγώνων (από δυο νίκες και ισοπαλίες), έχοντας σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος κρατάει στα χέρια της το ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς είναι στο +2 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.  

Μία ΑΕΚ η οποία, υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της, Ματίας Αλμέιδα, καλείται να ανατρέψει τη δυσμενή παράδοση που έχει απέναντι στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και μάλιστα μέσα στην Τούμπα (21:00).

Οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Ολυμπιακού, ωστόσο ίσως εμφανίσουν και σημάδια κόπωσης μιας και την Τετάρτη αγωνίστηκαν για πάνω από 120 λεπτά.

Έχει δείξει, ωστόσο, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πως μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, σε αντίθεση με εκείνη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό