25.8 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Για όσο καιρό τον έχω ακόμα…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε τον Φεβρουάριο του 2023 με μετωποκροταφική άνοια. Καλεσμένη στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Hamptons 2024, η Ντέμι Μουρ μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, αναφέροντας στους θαυμαστές του πως «παραμένει σταθερός».

«Η ασθένεια είναι αυτό που είναι, ασθένεια. Και νομίζω ότι πρέπει να το αποδεχόμαστε ακριβώς όπως είναι. Αλλά εκεί που βρίσκεται τώρα, είναι σταθερός», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως προσπαθεί να μη σκέφτεται αυτό που ήταν κάποτε ο Μπρους Γουίλις, αλλά να αποδεχτεί αυτό που είναι σήμερα, όσο δύσκολο κι αν είναι. «Αυτό που ενθαρρύνω πάντα ότι πρέπει να κάνει κανείς, είναι να συναντάμε τον ασθενή στο σημείο που βρίσκεται. Όταν κρατάς αυτό που ήταν στο παρελθόν, νομίζω ότι είναι χαμένη υπόθεση. Αλλά όταν κατανοείς το πού βρίσκονται τώρα, νομίζω ότι είναι πιο γλυκό», σημείωσε.

Τέλος, ανέφερε ότι είδε τον Μπρους Γουίλις πριν δύο ημέρες, μαζί με την εγγονή τους και κόρη της Ράμερ. «Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα», δήλωσε κλείνοντας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό