27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντέμη Γεωργίου: Η πρόταση γάμου στη σύντροφό της και οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στα social media πριν πεθάνει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ντέμη (Δήμητρα) Γεωργίου πέθανε το πρωί της Δευτέρας στα 39 της χρόνια.

Η σεφ που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το MasterChef, το 2020, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη όσο βρισκόταν στην Πάρο, όπου και εργαζόταν. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα από το νησί, παρέμεινε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και τελικά, έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ποια ήταν η Ντέμη Γεωργίου

Το 2020 είχε λάβει συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef και ξεχώρισε για τις ικανότητές της ως σεφ με vegan επιλογές για γκουρμέ και όχι μόνο πιάτα.

Εκτός από την πορεία της στην κουζίνα του δημοφιλούς διαγωνισμού στο Star, η Ντέμη Γεωργίου, είχε απασχολήσει τα μέσα και για τις δυσκολίες που είχε βιώσει, ως ομοφυλόφιλη γυναίκα. «Παρά τις δυσκολίες που περνάει για την επιλογή της να είμαστε παντρεμένες, είναι εδώ και με στηρίζει» είχε πει στην οντισιόν της στο MasterChef για την τότε σύζυγό της, Άλκηστη.

Είχε μιλήσει πολλές φορές για την πρώην πλέον σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράκη αλλά και τη στάση της οικογένειάς της, όταν ανακοίνωσε τη σεξουαλικότητά της.

Το 2020 είχε πει σε δηλώσεις της: «Νομίζω ότι η μαμά μου το ήξερε από όταν γεννήθηκα». Η Άλκηστις Αλεξανδράκη είχε πει από τη δική της μεριά, ότι από τη στιγμή που η Ντέμη Γεωργίου έλαβε συμμετοχή στο MasterChef 4, δέχονταν προσβλητικά σχόλια για τη σχέση τους, ενώ πολλοί ήταν εκείνη που τους εύχονταν να κλείσει το μαγαζί που διατηρούσαν.

Η Ντέμη Γεωργίου με την πρώην σύζυγό της

Είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό της

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, η Ντέμη Γεωργίου εξέφρασε πριν μερικούς μήνες, την επιθυμία να παντρευτεί.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef αποκάλυψε τον Φεβρουάριο, πως έκανε πρόταση γάμου στη νέα σύντροφό της και τόνισε ότι θα ήθελε να κάνει θρησκευτικό γάμο. Συγκεκριμένα, είχε πει στο «Γεια σου» ότι: «Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ… Δεν θέλω να πάω σε δημαρχείο, θέλω να πάω σε εκκλησάκι». Σχετικά με τη σύντροφό της, ανέφερε: «Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο».

Ενώ, για τη στάση της εκκλησίας ως προς το θέμα, είχε σχολιάσει: «Πιστεύω στην εκκλησία, αγαπώ, πιστεύω. Έχω μεγαλώσει μες την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο».

Οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στα social media πριν πεθάνει

Τίποτε δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη για την Ντέμη Γεωργίου, καθώς το προηγούμενο διάστημα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook και στο Instagram, φωτογραφίες από τα πιάτα που ετοίμασε στο νησί και την ίδια να απολαμβάνει την παραμονή της στη Νάουσα.

Η Ντέμη Γεωργίου είχε δημοσιεύσει επίσης ανέμελες στιγμές με την σύντροφό της και μαζί με τους φίλους τους, Ανδριάννα Μανέτα και Άρτσι Καραχάλιο που θα γίνονταν οι κουμπάροι τους στον θρησκευτικό γάμο που ετοίμαζαν.

Με τη σύντροφό της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη στην Πάρο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό