24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντέμη Γεωργίου: Η ανάρτηση της συντρόφου της 40 μέρες από τον θάνατό της- Βυθισμένη στην θλίψη αναρωτιέται

Ειδήσεις Ελλάδα

40 μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που η 39χρονη παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη και η σύντροφός της Μαριαλένα Ξηρομερίτη με την οποία επρόκειτο να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ. 

Με μια λακωνική λεζάντα και μια φωτογραφία σε story του ίνσταγκραμ αναρωτιέται: « 40 μέρες πέρασαν. Πότε;» γράφει. 

Ενώ με αναδημοσίευση story ενός φίλου τους θυμήθηκε μια ευτυχισμένη στιγμή που είχαν ζήσει. «Κάποιες στιγμές νιώθω ευγνώμων όταν φεύγουν άνθρωποι από αυτή τη ζωή, αλλά μου έχουν προσφέρει πολλά είτε με το χιούμορ, είτε με την ευκαιρία, είτε με την αγάπη. Το καλύτερο όμως είναι ότι και να φύγουν με το έτσι θέλω, δεν φεύγουν γιατί δεν τους αφήνουμε εμείς να φύγουν με το μυαλό. Ένας άνθρωπος φεύγει μόνο αν τον ξεχάσεις. 

Τι γέλιο είχαμε ρίξει εκείνη τη μέρα! Μας είχε τρελάνει με τα μπαο» διαβάζουμε στην λεζάντα. 

Πριν λίγες εβδομάδες μάλιστα η σύντροφός της είχε κάνει ακόμα ένα ποστ στο ίνσταγκραμ και η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: «Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά κ την ευτυχια. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε απο το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κανείς τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό