26 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντέμης Νικολαΐδης: H τούρτα για τα 51α γενέθλιά του και το σχόλιο της συντρόφου του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και πρεσβευτής του προγράμματος Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία, Ντέμης Νικολαΐδης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η έκπληξη που του έκαναν ήταν πολύ συγκινητική.

Μία ημέρα μετά την ονομαστική γιορτή της κόρης του, Μελίνας, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, κλείνει τα 51 και η πιο όμορφη έκπληξη που θα μπορούσε να έχει ήρθε σε έναν γνώριμο για εκείνο τόπο, το γήπεδο.

Η συγκινητική έκπληξη

Ο πρώην ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην πρεμιέρα του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ψυχικής Υγείας ως πρεσβευτής του προγράμματος Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία και εκεί οι διοργανωτές και οι παίκτες του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα με τον αριθμό της φανέλας του, τον αριθμό 11.

«Happy birthday legend! Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και πρεσβευτής του προγράμματος Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία, Ντέμης Νικολαΐδης παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ψυχικής Υγείας, το οποίο διοργανώνει η ΕΠΟ σε συνεργασία με την @ksdeo_edra και οι διοργανωτές του επιφύλασσαν μια έκπληξη για τα γενέθλια του», έγραφε στην περιγραφή του βίντεο από την έκπληξη που δημοσίευσε η Εθνική Ομάδα στα social media της.

https://www.instagram.com/reel/DABPCWoNuLy/

Βλέποντας αυτή την ανάρτηση, την οποία αναδημοσίευσε στο προφίλ του και ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης, πολλοί ήταν οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου που του ευχήθηκαν.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η σύντροφός του τον τελευταίο περίπου 2,5 χρόνο – αν και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει η ίδια κάποια ανάρτηση για τα γενέθλιά του – δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει αυτό που όλοι είδαμε, πως δηλαδή αυτή ήταν μια πολύ γλυκιά έκπληξη προς τον αγαπημένο της.

«Τι τέλειο!!!», έγραψε η ίδια, όπως θα δεις.

Η σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη και της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι ζευγάρι από τα τέλη του 2022, ωστόσο η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάιο του 2023, ενώ η γνωριμία τους είχε πραγματοποιηθεί μέσω κοινών φίλων.

Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. H πρώτη τους κοινή φωτογραφία ήταν στην Άνδρο, με τις σκιές τους ωστόσο να είναι οι μόνες που φαίνονται.

Έπειτα ήρθε η κοινή τους εμφάνιση τον Μάιο του 2023 στην OPAP ARENΑ.

Kαι τελικά τους είδαμε ξανά στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2024. Μαζί τους μάλιστα, ήταν και η Μελίνα, κάτι που δείχνει πως η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή εγκρίνει τη σχέση του μπαμπά της με την επιχειρηματία στον χώρο της μόδας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό