19.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν προβληματίστηκα όταν έμεινε με 10 η ΑΕΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο ότι δεν προβληματίστηκε με την αποβολή της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης, που εξήγησε ότι το ματς θύμισε ευρωπαϊκές συνθήκες που θα αντιμετωπίσει η Ένωση

Την εμφάνιση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης συζητώντας με τον Γιώργο Μαραθιανό στην εκπομπή «FAIR PLAY» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην πρόεδρος των νταμπλούχων τόνισε ότι δεν προβληματίστηκε όταν οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με δέκα παίκτες μόλις στο 6′. Στάθηκε στην εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ ποδοσφαιριστών και Ματίας Αλμέιδα, αλλά και στο ότι το σύνολο του Αργεντινού τεχνικού παρουσιάστηκε καλύτερα προετοιμασμένο ψυχολογικά.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ΑΕΚ έδειξε ότι μπορεί να είναι και κυνική και να ανταπεξέλθει σε αγωνιστικές συνθήκες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

«Συμφωνώ με τις δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι η ΑΕΚ ήταν προετοιμασμένη ψυχολογικά καλύτερα από την ομάδα του. Και αυτό φαινόταν. Το έχω ξαναπεί φέτος για τον ΠΑΟΚ, ότι με προβλημάτιζε γιατί είχε τόσα πολλά νεύρα.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να δεχτεί γκολ. Κατά τη γνώμη μου είναι δύο φάσεις, με το δοκάρι του Σάστρε και τον Αουγκούστο. Δικαιούται η ΑΕΚ να έχει λίγο τύχη σ’ ένα ματς, πουθενά αλλού δεν είχε. Υπάρχει μια εμπιστοσύνη από παίκτες σε προπονητή και αντίστροφα.

Δεν προβληματίστηκα όμως και με δέκα που έμεινε η ΑΕΚ. Το ματς είχε να κάνει με το τι απόδοση θα είχε η ΑΕΚ. Εάν έπιανε μια καλή απόδοση θα κέρδιζε. Μας έδειξε ότι μπορεί να παίξει ένα ματς που θα είναι και πιο κυνική, που θα έχει δώσει μέτρα στον αντίπαλο και θα μπορεί να τρέχει στην αντεπίθεση. Εγώ έβλεπα αυτό τον αγώνα και σκεφτόμουν ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα κληθεί να δώσει του χρόνου. Είδαμε ότι μπορεί να το κάνει και αυτό.

Περίμενα στο δεύτερο μέρος να βάλει και τον Γιόνσον μέσα. Δεν περίμενα να διαχειριστεί έτσι το ματς ο Αλμέιδα, αλλά του βγήκαν όλα. Ο Γκατσίνοβιτς ήταν πάρα πολύ καλός αγωνιζόμενος στον αξόνα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό