17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντέλετιτς: Όταν ήρθε η πρόταση της Ανόρθωσης δεν το σκέφτηκα πολύ (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Και επίσημα παίκτης της Ανόρθωσης είναι ο Μίλος Ντέλετιτς, με την Κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει τον δανεισμό του από την ΑΕΚ: “Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει πως η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Milos Deletic έχει ολοκληρωθεί και ο ποδοσφαιριστής έχει ενταχθεί  κανονικά στην ομάδα μας.Θα αγωνιστεί την περίοδο 2021-22 με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ήδη έχει πραγματοποιήσει προπονήσεις καθώς και εργομετρικές εξετάσεις.Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία!”. 

Στη συνέχεια ο Ντέλετιτς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ανόρθωσης: 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα με τόση μεγάλη ιστορία, με τόσους οπαδούς. Είμαι πολύ χαρούμενος, ελπίζω ότι θα έχουμε μία καλή σεζόν».

Πώς αποφάσισε να συνεχίσει στην Ανόρθωση: «Όταν ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα πολύ. Οι άνθρωποι της ομάδας με ήθελαν πάρα πολύ και εγώ ήθελα να έρθω εδώ. Μου αρέσει εδώ και θέλω να δοκιμάσω και αυτό το πρωτάθλημα».

Έχεις αριστερό πόδι, αλλά πολλές φορές παίζει από δεξιά. Είναι κάτι που προτιμάς; «Όταν παίζεις με ανάποδο πόδι είναι πιο εύκολο, αλλά σε όλες τις θέσεις, όπου θέλει ο προπονητής εγώ θα συνηθίσω».

Μήνυμα για τον κόσμο: «Θα είναι πολύ ωραία να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, είμαι χαρούμενος που θα παίζω μπροστά στον κόσμο της Ανόρθωσης».

Για τον Αντρέα Αβράαμ που υπήρξαν συμπαίκτες στη Λάρισα: «Ναι κάναμε παρέα. Ο Αντρέας είναι πολύ καλό παιδί, ένας καταπληκτικός παίκτης και είμαι χαρούμενος που θα παίζω πάλι με τον Αντρέα, με τον οποίον παίξαμε πριν από πέντε χρόνια στην ΑΕΛ και είχαμε μία καλή σεζόν».

Ευρωπαϊκό χωρίς Έλληνες δεν γίνεται! Καθημερινές Euro προσφορές, πρωτότυπα στοιχήματα & EuroNovileague με 2.020.000€**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό