18.7 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αποκάλυψε τις διατροφικές «παρασπονδίες» που κάνει η Βικτόρια για χάρη του

Ειδήσεις Ελλάδα

Βικτόρια Μπέκαμ. Ένα όνομα που είναι συνυφασμένο με τη μόδα και τη μουσική. Πέρα από την καριέρα της όμως αυτό που σου δημιουργεί το αίσθημα του θαυμασμού είναι αν μη τι άλλο το καλλίγραμμο σώμα της, για το οποίο εργάζεται και προσπαθεί πολύ. Βέβαια σε συνέντευξη της στο παρελθόν είχε δηλώσει πως αν και προσέχει με τη διατροφή της και γυμνάζεται τακτικά, ποτέ δεν μετράει θερμίδες.

Παρά την «πειθαρχημένη» δίαιτα της, στην οποία ορκίζεται εδώ και 25 χρόνια, η σχεδιάστρια φαίνεται ότι κάνει πού και πού κάποια παρασπονδία, για χάρη του Ντέιβιντ. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε ο πρώην ποδοσφαιριστής όταν εμφανίστηκε στο podcast «The Rio Ferdinand Presents», και ρωτήθηκε για το δείπνο που επιλέγει να μαγειρεύει για τη σύζυγό του.

Ο Ντέιβιντ μοιράστηκε: «Λοιπόν, η Βικτόρια πάντα αγαπά, της αρέσουν οι γαρίδες στη σχάρα, οπότε για αρχή, θα της έφτιαχνα μερικές ψητές γαρίδες με αβοκάντο και μετά για κυρίως θα έφτιαχνα ένα λαβράκι, αλλά θα το πάστωνα».

Ο Ρίο Φέρντιναντ, πρώην ποδοσφαιριστής και φίλων των Μπέκαμ, ρώτησε στη συνέχεια: «Και μετά για επιδόρπιο, τι θα είχε για επιδόρπιο;».

Όσο αφορά το επιδόρπιο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απάντησε ότι δεν θα έφτιαχνε κάτι καθώς η Βικτόρια δεν είναι λάτρης του γλυκού.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έτρωγε επιδόρπιο στην πραγματικότητα. Αυτό λοιπόν θα έφτιαχνα για εκείνη και μετά για μένα θα έφτιαχνα ένα ωραίο ραγού με φρέσκα ζυμαρικά».

Ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου πρόσθεσε ότι ακόμα και όταν πρόκειται για τη μαγειρική, εξακολουθεί να είναι τελειομανής.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Λοιπόν, από το ντοκιμαντέρ, όλοι μιλούσαν για τη στιγμή των μανιταριών. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει η φροντίδα και η προσοχή που δίνω στο ψήσιμό τους. Νομίζω ότι αν πρόκειται να κάνεις κάτι, πρέπει να το κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Και έτσι έκανα πάντα τα πράγματα. Ακόμα και με το μαγείρεμα, πρέπει να το κάνω σωστά», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό