17.2 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Νοστράδαμος και Μπάμπα Βάνγκα συμφωνούν σε «προφητεία» για το 2025 – Και δεν είναι καλή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ζωή μας είναι γεμάτη από πολλές (και συχνά τρομακτικές) συμπτώσεις και είτε πρόκειται για τη σπάνια έκλειψη Ηλίου είτε για τον Αυστραλό που κέρδισε το λαχείο δύο φορές, μερικοί θέλουν να πιστεύουν ότι υπάρχουν περισσότερα από πίσω τους και δεν πρόκειται για θεϊκή παρέμβαση ή απλά… τύχη.

Δυστυχώς, όμως, δεν είναι όλες οι συμπτώσεις ευχάριστες, και όσον αφορά το πλαίσιο της καταστροφολογίας, υπάρχουν πολλοί που έχουν βγάλει τα προς το ζην προβλέποντας το τέλος της ανθρωπότητας.

Ενώ οι περισσότεροι απορρίπτουν τέτοιου είδους «Κασσάνδρες» ως απλές χαζομάρες, υπάρχουν δύο «προφήτες» το έργο των οποίων έχει γίνει αντικείμενο εκατοντάδων μελετών καθώς -σύμφωνα με αρκετούς- «πέφτουν μέσα» σε πολλά από όσα έχουν πει. Και από ότι φαίνεται και οι δυο τους έχουν προχωρήσει σε αρκετά ζοφερές προφητείες για το 2025.

Ο λόγος, φυσικά, για την τυφλή Βουλγάρα Μπάμπα Βάνγκα και τον Γάλλο γιατρό του Μεσαίωνα, Νοστράδαμο.

Παρά το γεγονός ότι η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε το 1911 και ο Νοστράδαμος πέθανε το 1566, και οι δύο έχουν κάνει κάποιες αρκετά παρόμοιες και ανησυχητικές προβλέψεις για το τι πρόκειται να έρθει το 2025.

Οι δύο «προφήτες» έχουν κάνει λόγο για έναν αιματηρό πόλεμο στην Ευρώπη για το επόμενο έτος. Ο Νοστράδαμος ανέφερε πώς «αυτοί από τα εδάφη της Ευρώπης» θα εμπλακούν σε «σκληρούς πολέμους», με έναν δυσοίωνο στίχο του να αναφέρει: «Η αρχαία πανώλη θα είναι χειρότερη από τους εχθρούς».

Αυτό θα ήταν αρκετά κακό από μόνο του, αλλά τι γίνεται με τη ζοφερή πρόβλεψη της Μπάμπα Βάνγκα για το 2025; Λοιπόν, φαίνεται πως και εκείνη αναφέρει για μια σύγκρουση στην Ευρώπη το 2025, λέγοντας ότι θα «καταστρέψει» τον πληθυσμό.

Τα καλά νέα και οι… εξωγήινοι

Πέραν της «μαυρίλας», υπάρχουν και κάποια καλά νέα, καθώς οι προβλέψεις του Νοστράδαμου φαίνεται να υποδεικνύουν το τέλος της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στην Ουκρανία, υποδηλώνοντας ότι η εμπλοκή της Γαλλίας ή της Τουρκίας θα μπορούσε τελικά να φέρει τα πράγματα σε ένα τέλος.

Έχουν δίκιο οι δύο γνωστοί «προφήτες» με τις προβλέψεις τους ή είναι απλώς συμπτώσεις; Για παράδειγμα, οι υποστηρικτές της Μπάμπα Βάνγκα ισχυρίζονται ότι είχε δίκιο σχετικά με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης.

Ακόμα κι αν δεν «ψήνεστε» με την ιδέα ότι εξωγήινοι θα διακόψουν το Super Bowl το 2025, αυτή και ο Νοστράδαμος κάνουν επίσης λόγο για «κοσμικές συναντήσεις» το επόμενο έτος.

Η προφητεία του Νοστράδαμου αναφέρεται σε έναν κολοσσιαίο αστεροειδή γνωστό ως «Πρόδρομος της Μοίρας», αλλά ελπίζουμε ότι οι εξωγήινοι του Μπάμπα Βάνγκα θα τον βγάλουν εκτός πορείας.

Υποθέτοντας ότι θα επιβιώσουμε από τους πολέμους στην Ευρώπη και μία πιθανή συνάντηση με τον E.T., η Μπάμπα Βάνγκα ισχυρίζεται ότι θα καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της τηλεπάθειας όπως επίσης θα τελειοποιήσουμε την ικανότητα ανάπτυξης ανθρώπινων οργάνων σε ένα εργαστήριο το 2025.

Στον αντίποδα, οι προφητείες του Νοστράδαμου δεν είναι και τόσο αισιόδοξες, καθώς προβλέπει ότι τεράστιες πλημμύρες θα οδηγήσουν στην άνοδο μιας «Υδάτινης Αυτοκρατορίας» ενώ ηφαίστεια θα «σαρώσουν» τη Βραζιλία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό