18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νοκ-άουτ για αρκετές εβδομάδες ο Γκαρνάτσο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
14.03.2023 | 20:24

@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο ματς με την Σαουθάμπτον αποδείχτηκε σοβαρός, με τον Αργεντινό εξτρέμ να τίθεται νοκ-άουτ από τις υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αρκετές εβδομάδες λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έχει κάνει φέτος εντυπωσιακό “ξεπέταγμα” με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμβάλλοντας με σημαντικά γκολ στην παραγωγικότητά της, όμως ένας τραυματισμός έρχεται να του κόψει τη φορά.

Αυτός έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Σαουθάμπτον την περασμένη Κυριακή (12/03), με τον 18χρονο Αργεντινό εξτρέμ να χτυπάει στον αστράγαλο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν πως θα χρειαστεί να μείνει για μερικές εβδομάδες (όχι περισσότερο από μήνα) εκτός γηπέδων.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα χάσει τη ρεβάνς με την Μπέτις για τους “16” του Europa League (επικράτησαν με 4-1 οι κόκκινοι διάβολοι στο πρώτο παιχνίδι) και το εντός έδρας προημιτελικό του FA Cup κόντρα στην Φούλαμ, ενώ θα είναι απόντας και από τα προσεχή ματς της εθνικής Αργεντινής, έχοντας δεχτεί πρόσφατα την πρώτη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του από τον Λιονέλ Σκαλόνι.

“Είναι δύσκολο να εκφράσω με λέξεις το πώς νιώθω τώρα. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου στις πολύ απαιτητικές επόμενες αναμετρήσεις, σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι της σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί ταυτόχρονα θα χάσω την ευκαιρία να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου στην εθνική Αργεντινής, γεγονός που θα ήταν υπέροχο και λόγος υπερηφάνειας για μένα και την οικογένειά μου.

Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και της δουλειάς. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αποκατάσταση μου, ο θεός με έχει διδάξει να μην τα παρατάω ποτέ και θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω δυνατότερος από ποτέ”, ήταν το μήνυμα του παίκτη μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

σχετικα αρθρα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 0-0: Η ουραγός και ο Καζεμίρο πλήγωσαν τους κόκκινους διαβόλους

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό