Home Lifestyle Νοθεία καυσίμων: «Ένα μαγαζί γ@@@με στην Καλαμάτα»

Νοθεία καυσίμων: «Ένα μαγαζί γ@@@με στην Καλαμάτα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνομιλίες, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία η οποία σχηματίστηκε από την Οικονομική Αστυνομία για το μεγάλο κύκλο νόθευσης καυσίμων, αποκαλύπτει το flash.gr.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σπείρας περιλαμβάνονται  ένας χειροτονημένος διάκος επί δωδεκαετία το Λονδίνο με πτυχίο ιατρικής, ένας μάγος από τη Γάζα και μία πρώην παίκτρια γνωστού ριάλιτι.

Σε αυτές, ο 62χρονος που φέρεται να έχει αρχηγικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα συνομιλεί με τον 41χρονο συνεργό του με καταγωγή από το Καζακστάν, για διάφορες συναλλαγές και υποθέσεις της εγκληματικής τους δράσης.

Σε μια από τις συνομιλίες αρχηγικό μέλος ενημερώνει συνεργό του για την τιμή που θα προμηθευτούν τον διαλύτη που χρησιμοποιείται στη νόθευση.

 Βγήκε και η τιμή από πάνω. Προτείναμε τρία κόμμα δύο (3,2).  Από πάνω; Από πάνω. Από εκεί ρε αγόρι μου, που έχει το νερό. Ναι. Τρία κόμμα δύο (3,2). Υπάρχει αγοραστής που αγοράζει αυτή τη στιγμή.

Σε άλλη συνομιλία μεταξύ του αρχηγικού μέλους και του συνεργού του, γίνεται σαφής αναφορά στην εισαγωγή διαλυτών από την Βουλγαρία.

 Καταλαβαίνεις τώρα τι γίνεται με τους Βούλγαρους;  Ναι, ναι. Και το νερό είναι ακριβό. Και δεν μετράς εκείνη την ώρα. Ξεφορτώνεις, είναι τόσες, φαίνεται, αντίο. Πεντακόσια (500) λίτρα να λείπουν είναι υπόθεση.

Στις νόμιμες συνακροάσεις της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει και συνομιλία ανάμεσα στο αρχηγικό μέλος και συνεργό του για ζημιά που προκλήθηκε από νοθευμένα καύσιμα.

Εκατό (100), εκατόν είκοσι (120) σε κάθε παλέτα λείπανε. Κανονικά λείπανε γύρω πάνω από πεντακόσια εξήντα (560). Οκ. Σε κάθε παλέτα, εκατό (100), εκατόν είκοσι (120) και τα πέντε (5) κυβικά που φύγανε Καλαμάτα, γαμ(…)με ένα μαγαζί γιατί του είχαμε πει, ένα προς ένα δουλεύετε και όταν λέμε γαμ(…)κε το μαγαζί, άμα δεν είσαι εσύ κι εγώ ζητάνε αυτόν που το έστειλε να γαμ(…)ει. Και λέω, πάει αυτός, Θεσσαλονίκη είναι. Οκ. Ένα μαγαζί γαμ(…)με στην Καλαμάτα, γιατί ένα προς ένα ούτε καθαρή βενζίνη είπαμε, ότι είναι ένας προς ένα, ότι έχει καθαρή βενζίνη μέσα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version