24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νιώθετε συνέχεια κουρασμένοι; Ο «Νο1 τρόπος» να το αντιμετωπίσετε

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν παραπονιέστε ότι νιώθετε μια συνεχή κούραση και δεν υπάρχει τρόπος να χαλαρώσετε και να ανακουφιστείτε, ο Dr. Eric Berg έχει τη λύση. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει…σε ένα βίντεο με τίτλο: «Γιατί είστε συνέχεια κουρασμένοι».

Η αιτία της κούρασης

Όλα εξαρτώνται από τα μιτοχόνδρια, τα οποία είναι γνωστά ως ενεργειακός παράγοντας μέσα στα κύτταρά σας. Πιθανώς να το θυμάστε ως την «ατμομηχανή» του κυττάρου από τα μαθήματα φυσικής στο σχολείο. Ο γιατρός εξηγεί: «Αν έχετε οποιαδήποτε πτυχή της κόπωσης, ακόμη και αν ασκείστε και σας «τελειώνουν τα καύσιμα» πολύ γρήγορα, ή ακόμη και αν έχετε πολλά από τα διάφορα προβλήματα υγείας που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι, τα μιτοχόνδρια βρίσκονται στη ρίζα τους».

Πρόσθεσε ότι οι περισσότερες ασθένειες προέρχονται απευθείας από τα μιτοχόνδρια, παρομοιάζοντάς τα με μια μηχανή που φτιάχνει μπαταρίες, καθώς η τροφή δεν μπορεί να σας δώσει ενέργεια απευθείας, πρέπει να μετατραπεί αρχικά σε χημική μορφή.

Ο «Νο1 τρόπος»

Υπάρχει ένα κρίσιμο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε να αισθάνεστε κουρασμένοι σύμφωνα με τον γιατρό: Είναι η άσκηση. Την αποκαλεί τον «Νο1 τρόπο» για την παραγωγή περισσότερων μιτοχονδρίων, το οποίο φέρνει περισσότερη ενέργεια.

«Αυτός είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο πρέπει να ασκείστε με συνέπεια σε τακτική βάση», εξηγεί. «Αυτό θα περιορίσει πολλά άλλα κακά πράγματα που μπορεί να έχετε κάνει στο παρελθόν και επίσης, αν έχετε οποιουδήποτε είδους ασθένειες ή προβλήματα, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να τα αντιμετωπίσετε, επειδή πολλές ασθένειες προέρχονται από βλάβες στα μιτοχόνδρια», υπογράμμισε ο ειδικός υγείας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό